首页
登录
职称英语
[originaltext] My parents ran a small restaurant. The restaurant was opened
[originaltext] My parents ran a small restaurant. The restaurant was opened
游客
2024-02-23
58
管理
问题
My parents ran a small restaurant. The restaurant was opened 24 hours a day, seven days a week. [32] And my first job when I was six years old was shining shoes for customers. My duties increased as I grew older. By age of ten I was cleaning tables and washing plates. My father made it clear that I had to meet certain standards. [33] I had to be on time, hard-working and polite to the customers. I was never paid for any work I did. [34] One day I made a mistake of telling Dad I thought he should give me 10 pounds a week. He said, "OK, then how about you paying me for the three meals a day when you eat here and for the times you bring in your friends for free drinks?" [35] He figured I owed him about 40 pounds a week. This taught me quite a lot.
选项
A、To pay him for his work.
B、To let him have 3 meals a day in the restaurant.
C、To give his friends free drinks.
D、To allow him to have more free time.
答案
A
解析
四个选项都用了to do的句型,考查文中的一个行为细节。题目询问男孩子有一天要求他的父亲做什么。关键是听到“有一天我犯了个错误,我告诉爸爸他应该每星期给我10磅”,可判断选项A(为他的工作支付工资)正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3475950.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Excuseme!Iwaswonderingifitwaspossibletojointhelibr
[originaltext]M:Idon’tknowwheretotakeJanetfordinnertonight.W:Havey
[originaltext]M:Idon’tknowwheretotakeJanetfordinnertonight.W:Havey
[originaltext]M:Idon’tknowwheretotakeJanetfordinnertonight.W:Havey
[originaltext]Noteverybodyreadsthedailynewspaper.Peoplewhodonotre
[originaltext]Noteverybodyreadsthedailynewspaper.Peoplewhodonotre
[originaltext]Noteverybodyreadsthedailynewspaper.Peoplewhodonotre
[originaltext]M:Oh,hi,Ann.Howhaveyoubeen?Andhow’syournewapartmentw
[originaltext]W:Ilivedwithmybrotherthiswinteranddidn’thavetopayren
[originaltext]W:Ilivedwithmybrotherthiswinteranddidn’thavetopayren
随机试题
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0301_201131[/img][originaltext](A)Acouplei
Whatdoestheman’sbosswanthimtodo?[originaltext]M:Thebosswantsmetoc
Themosteffectiveattacksagainstglobalizationareusuallynotthoserela
What’sthechanceof______ageneralelectionthisyear?(2005年考试真题)A、therebeing
上海是海外游客来中国旅游的必到之地。在这个商业中心,游客们可以欣赏到千姿百态的建筑群,雄伟壮丽的外滩(theBund),灯火辉煌的商店和极富魅力的博物
患者,男,5岁.无明显诱因出现左膝关节巨大血肿伴剧烈疼痛与功能障碍,有血友病家族
按照《建筑安装工程费用项目组成》(建标[2003]206号)的规定,对建筑材料、
以下关于等额本息还款法和等额本金还款法的比较,说法错误的是()。A.从每月还款
下图所示的饮片为() A.太子参 B.北沙参 C.桔梗 D.麦冬 E
按照道路旅客运输企业等级条件的要求,三级道路客运企业上一年度旅客投诉服务质量的次
最新回复
(
0
)