首页
登录
职称英语
[originaltext] In Greece only rich people will rest in peace forever when th
[originaltext] In Greece only rich people will rest in peace forever when th
游客
2024-02-23
75
管理
问题
In Greece only rich people will rest in peace forever when they die. Most of the population, however, will be undisturbed for only three years. Then they will be dug up, washed, compressed into a small tin box, and placed in a bone room. If the body has only partially decayed, it is reburied in a smaller, cheaper grave, but not for long, the body will be dug up again sometime later when it has fully decayed. Buying a piece of land for a grave is the only way to avoid this process.
The cost of a grave is so great that most people choose to rent a grave for three years. And even after being dug up, lasting peace is still not guaranteed. If no one pays for renting space in the bone room, the skeleton is removed and stored in the building in the poor part of the town. Lack of space in Athens is the main reason why the dead are dug up after three years. The city is so overcrowded that sometimes dead bodies are kept in hospitals for over a week until a grave is found. Athens’ city council wants to introduce cremation, that is, burning dead bodies as a means of dealing with the problem. But the Greek Church resists this practice. They believe the only place where people burn is hell, so burning dead bodies is against the Greek concept of life after death. To save space, the church suggested burying the bodies standing up instead of lying down. Some people proposed building multi-storey underground graveyards.
选项
A、To solve the problem of lack of land.
B、To see whether they have decayed.
C、To follow the Greek religious practice.
D、To move them to a multi-storey graveyard.
答案
A
解析
原因直现。死去的人三年之后被重新挖掘出来是由于缺乏空地。文中“space”对应选项中的“land”。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3475892.html
相关试题推荐
Theautomobilehasmanyadvantages.Aboveall,it【B1】______peoplefreedomto
Theautomobilehasmanyadvantages.Aboveall,it【B1】______peoplefreedomto
Theautomobilehasmanyadvantages.Aboveall,it【B1】______peoplefreedomto
Theautomobilehasmanyadvantages.Aboveall,it【B1】______peoplefreedomto
Theautomobilehasmanyadvantages.Aboveall,it【B1】______peoplefreedomto
Theautomobilehasmanyadvantages.Aboveall,it【B1】______peoplefreedomto
[originaltext]TelephonebooksintheUnitedStateshavewhite,blueandyel
[originaltext]TelephonebooksintheUnitedStateshavewhite,blueandyel
[originaltext]FederalExpressisaprivateairlineservice.Itexpandsthe
[originaltext]Withits2xopticalzoomlens,3.2megapixelsandthesizeof
随机试题
MildweatherhasbroughtJapan’smuch-lovedcherrytreesinto(36)______two
BecauseearlyUnitedStateswritersthoughtthatthemarkofgreatliteraturewa
[originaltext]W:Haveyouevervisitedaredwoodforest?Irecentlyhadachanc
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledNever
辅导员在处理与学生家长的关系时,下列不恰当的做法是()A.主动与家长联系,及时
在沪深300股指期货合约到期交割时,根据()计算双方的盈亏金额。A.当日成交价
企业库存控制的绩效评价指标包括()。A:客户满意度 B:库存总成本及相关成本
城市规划信息和技术共享的主要障碍是()。(2018年真题)A.不同系统使用
案例: 社会工作者在社区走访中发现许多中小学生的父母平时因为工作繁忙,无暇顾及
收购人在收购报告书公告后60日内仍未完成相关股份过户手续的,应当立即作出公告,说
最新回复
(
0
)