首页
登录
职称英语
[originaltext] Strikes are very common in Britain. They are extremely harmfu
[originaltext] Strikes are very common in Britain. They are extremely harmfu
游客
2024-02-20
73
管理
问题
Strikes are very common in Britain. They are extremely harmful to its industries. In fact, there are no other countries in Western Europe that lose more working days through strikes every year than Britain. The trouble with the strikes in Britain is that they occur in essential industries. There are over 495 unions in Britain. Some unions are very small. Over 20 have more than 100,000 members. Unions do not exist only to demand higher wages. They also educate their members. They provide benefits for the sick and try to improve working conditions. Trade unions say that we must thank the unions for the great improvement in working conditions in the last hundred years. It is now against the law for union members to go on strike without the support of their union. This kind of strike is called the unofficial strike and was common until recently. Employers felt that unofficial strikes were most harmful because they could not be predicted. However, these unofficial strikes still occur from time to time and some unions have also refused to cooperate with the law. As a result, the general picture of the relations between workers and employers in Britain has gone from bad to worse.
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
29. In what way are strikes in Britain different from those in other European countries?
30. Why are British employers so afraid of unofficial strikes?
31. What conclusion can be drawn from the passage?
选项
A、They are against the British law.
B、They are unpredictable.
C、They involve workers from different trades.
D、They occur frequently these days.
答案
B
解析
选项均为对They进行解释说明的句子表明,本题与They的特点有关。短文中提到Employers felt that unofficial strikes were most harmful because they could not be predicted,[B]中的unpredictable是对其中的could not be predicted的同义转述,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3467472.html
相关试题推荐
[originaltext]TheCivilWarcameaboutasaresultofmanydifferencesbetw
[originaltext]TheCivilWarcameaboutasaresultofmanydifferencesbetw
[originaltext]SixtimesdefendingTourdeFranceWinnerLanceArmstrongin
[originaltext]W:Excuseme,wouldyoumindansweringafewquestions?M:Well,
[originaltext]W:Excuseme,wouldyoumindansweringafewquestions?M:Well,
[originaltext]W:Excuseme,wouldyoumindansweringafewquestions?M:Well,
[originaltext]W:Youdon’tlooksmartthismorning.Icanseeyou’renothapp
[originaltext]M:IfItakeadoublemajor,itwouldsavemefromtakingasecon
[originaltext]M:IfItakeadoublemajor,itwouldsavemefromtakingasecon
[originaltext]M:IfItakeadoublemajor,itwouldsavemefromtakingasecon
随机试题
Byandlarge,ifnobodycarestobuyourproductorservice,ourbusinesswillh
Directions:Forthispart,youareall6wed30minutestowriteashortessayent
A、arephysicallyandmentallyinactiveB、aredeprivedoftheabilitytomoveC、g
【B1】[br]【B18】A、previouslyB、rarelyC、merelyD、consistentlyD词义辨析题。consistently
[originaltext]M:DidyouseethediamondringHenrygavetoMary?W:Isuredid.
[originaltext]M:I’mhavingahardtimetrainingmydog.W:Butitwon’thelpi
患者王某,因服毒昏迷不醒,被送入急诊室抢救。其家属不能准确地说出毒物的名称及性质
患者王某,女性.32岁,在得知自己被确诊为乳腺癌早期时,忍不住躺在病床上失声痛哭
已知变量X和Y的协方差为一40,X的方差为320,Y的方差为20,其相关系数为(
对于异动症的治疗,首先考虑A.增加左旋多巴的用量 B.减少左旋多巴的用量 C
最新回复
(
0
)