首页
登录
职称英语
[originaltext]W: What are you doing?M: I’m ordering some filing cabinets out o
[originaltext]W: What are you doing?M: I’m ordering some filing cabinets out o
游客
2024-02-20
52
管理
问题
W: What are you doing?
M: I’m ordering some filing cabinets out of a catalog.
W: What do you need them for?
M: There’s so much stuff piling up in my dormitory room. If I don’t do something soon, I won’t be able to move in there.
W: Do you usually order from a catalog?
M: Sometimes. Why?
W: Oh, it’s just in the history class today we were talking about how the catalog sales business first got started in the US. A Chicago retailer, Montgomery Ward started it in the late 1800s. It was really popular among farmers. It was difficult for them to make it to the big city stores so they ordered from catalogs.
M: Was Ward the only one in the business?
W: At first, but another person named Richard Sears started his own catalog after he heard how much money Ward was making.
M: What made them so popular?
W: Farmers trusted Ward and Sears for one thing. They delivered the products the farmers paid for and even refunded the price of things the farmers weren’t satisfied with. The catalogs became so popular that in some countries school teachers even used them as textbooks.
M: Textbooks?
W: Yeah, students practice spelling the names and adding up the prices of things in the catalogs.
M: Was everybody that thrilled about it?
W: That’s doubtful. Say they drove some small store owners out of business. Sears and Ward sold stuff in such large quantities. They were able to undercut the prices at some small family-owned stores.
Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
19. What are the two speakers mainly talking about?
20. Why did Richard Sears start his own business in catalog?
21. Who were the main customers of Sears and Ward’s business?
22. Why were the catalogs used as textbooks?
选项
A、Schools were short of textbooks at that time.
B、Students might order things from the catalogs.
C、They helped students with spelling and adding.
D、They helped students become familiar with a variety of goods.
答案
C
解析
由选项[C]和[D]中的They helped students 可知,本题可能考查They对学生们的帮助,由[B]猜测They可能是指目录。由女士提到的students practice spelling…and adding…in the catalogs可知,学生们利用目录来练习拼写和加法,[C]的表述与此一致,故为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3467313.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Excuseme,Helen.Couldyoumakecopiesofthisandhandthem
[originaltext]M:Excuseme,Helen.Couldyoumakecopiesofthisandhandthem
[originaltext]M:Excuseme,Helen.Couldyoumakecopiesofthisandhandthem
[originaltext]Howdothebirdsmanagetofindtheirway?Thereseemstobe
[originaltext]Today’sfirst-aidtopicisabouthandlingachokingincident.
[originaltext]Today’sfirst-aidtopicisabouthandlingachokingincident.
[originaltext]M:I’mreallysorry,ProfessorIrwin.Iwassickyesterday.W:Lo
[originaltext]S:I’msorry.Ijustdon’tagreewithyouatall.P:Look.Taket
[originaltext]S:I’msorry.Ijustdon’tagreewithyouatall.P:Look.Taket
[originaltext]S:I’msorry.Ijustdon’tagreewithyouatall.P:Look.Taket
随机试题
A.ambitiousB.appealstoC.contactsD.expectE.easilyF.worksG.c
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTHREEWORDSforeachanswer.GIVING
Ihavehadjustaboutenoughofbeingtreatedlikeasecondclasscitizen,
A. B. C. D.
在开始访谈时必须征得访谈对象的A.完全同意 B.努力合作 C.知情同意 D
经营者提供商品或者服务,造成消费者或者其他受害人人身伤害的,应当承担的费用中不包
某学校社会工作者小王向初二年级的150名学生发放了“上网习惯调查表”,结果显示有
当市场出现供给不足、需求旺盛的情形,导致较近月份的合约价格上涨幅度大于较远期的上
工程量小、工期短、工程图纸完整详实,报价的工程量应准确而不是估计数字的工程应采用
影响混凝土和易性的主要因素是( )。A.石子 B.砂子 C.水泥 D.单位
最新回复
(
0
)