首页
登录
职称英语
[originaltext] (29) " It’s Academic" is a Saturday morning program for high
[originaltext] (29) " It’s Academic" is a Saturday morning program for high
游客
2024-02-20
55
管理
问题
(29) " It’s Academic" is a Saturday morning program for high school students. The show has aired in the Washington area for fifty years. Secretary of State Hillary Clinton competed on the show when she was a teenager. Teams from local schools answer questions on subjects like history, literature , math, science, religion, politics and sports.
Ms. Altaian’s mother, Sophie, was a TV producer in the 1950s. (30) She started "It’s Academic" after local school officials asked her to create a program that showed outstanding students. At that time, the United States was going through a lot of changes with school integration, and they wanted things to help out to make the schools look good and to show that integration could work and work well. So this is what she came up with. The show’s host, Mac McGarry, says the teams became more diverse over the years. When they first started, the young people from various countries were not evident so much. Mac McGarry has hosted " It’s Academic" since the beginning. She said every time she looked up, she saw people who are just 17 years old, and their enthusiasm influence her.
Now, each program presents young people from all over the world. More than 20,000 students have appeared on the show. (31) The contestants always think they’ve put in a lot of effort over the years and a lot of time to be where they are. It’s a really huge honor to end up on the A Team.
29. What is "It’s Academic" according to the passage?
30. Why did Sophie start "It’s Academic"?
31. How do the contestants feel about "It’s Academic"?
选项
A、It’s time-consuming.
B、It’s depressing if they fail.
C、It’s honorable to win.
D、It’s exciting and competitive.
答案
C
解析
本题询问参赛者参加“It’s Academic”的感受。短文最后提到,参赛者认为他们付出了很多努力和时间,能成冠军是非常光荣的,故答案为C)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3466364.html
相关试题推荐
[originaltext]Globalwarmingiscausedbyanincreaseinthegreenhouseeff
[originaltext]Globalwarmingiscausedbyanincreaseinthegreenhouseeff
[originaltext]Globalwarmingiscausedbyanincreaseinthegreenhouseeff
[originaltext]M:Honey,thebasketballgameisabouttostart.Andcouldyoubr
[originaltext]M:Honey,thebasketballgameisabouttostart.Andcouldyoubr
[originaltext]M:Honey,thebasketballgameisabouttostart.Andcouldyoubr
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlendyouforbuildingthe
[originaltext]W:Simon,couldyoureturnthetoolsIlendyouforbuildingthe
[originaltext]Formanyyears,officialsoftheNationalInstitutesofHealt
[originaltext]Formanyyears,officialsoftheNationalInstitutesofHealt
随机试题
Wheneverwecometostaywiththem,wejustlivelikefightingcocks.A、在争吵中度日B、吃
Dopeoplewhochoosetogoonexotic,far-flungholidaysdeservefreehealt
[originaltext]W:Hello.M:ThisisJimEvers,fromMarketResearchCorporation.
[originaltext]IhavetopolishupmyFrenchforthenegotiationbecauseithas
BuildYourSelf-confidence1.【T1】______fearSelf-confidence≠【T2】______Fea
Livingnearairportsmightnotonlyleadtoresidentssufferingsleeplessni
根据我国《合同法》的规定,合同当事人承担违约责任适用()责任原则。A.无过错
下列关于绿色信贷,说法错误的是(??)。A.银行业金融机构需要明确绿色信贷的支持
狭义上,关于兼并与收购区别的说法,错误的是()。A.兼并是通过资本市场对企业
C热电厂为燃煤发电企业,位于南方某省港口,共有员工350人。 C热电厂生产系统
最新回复
(
0
)