首页
登录
职称英语
[originaltext] Today we remember a man who was considered one of the best te
[originaltext] Today we remember a man who was considered one of the best te
游客
2024-02-20
51
管理
问题
Today we remember a man who was considered one of the best teachers in the United States. Jaime Alfonso Escalante was born in 1930 in La Paz, Bolivia. In the 1960s, Jaime Escalante and his wife came to the United States. During the next several years, (26)he learned to speak English and repeated his college education and teacher training. In 1974, Mr. Escalante was hired at Garfield High School to teach math. The school was in a poor area of Los Angeles, California. Many of the students had serious problems with illegal drugs, gangs and violence. Many of Mr. Escalante’s students were the worst students at the school and were thought to be "unteachable." (27)But Mr. Escalante pushed the group to work hard. He told them basic math was too easy and that they had the ability to do harder work. He told his students that he believed in them, but they must have the desire to be successful. Jaime Escalante started an advanced math program with a small group of students. Advanced Placement is a program of college-level classes and tests. In 1982, 18 of his students took the Advanced Placement test in calculus and they all passed. Mr. Escalante’s students went on to become engineers, scientists and university professors. The advanced math program at Garfield became extremely successful over the next several years. Jaime Escalante received many teaching awards including the Presidential Medal of Excellence in Education. (28) A movie about his success—Stand and Deliver, which was released in 1988, influenced other teachers to use his methods.
26. What did Mr. Escalante do after he came to the US?
27. How did Mr. Escalante make his "unteachable" students successful?
28. What can be inferred about teachers from the passage?
选项
A、He forced his students to work hard.
B、He encouraged his students.
C、He insulted and threatened his students.
D、He awarded the best student.
答案
B
解析
综合理解题。短文中提到,Escalante任教于Garfield高中,这所学校的很多学生都存在吸毒、暴力等问题,而他的学生是最差的,并被认为是“教不好的”。但Escalante推动了这个群体努力学习,他告诉学生基础数学太简单,他们有能力学些更难的课程。他相信自己的学生,但是要求学生得有成功的欲望。由此可见,Escalante是通过鼓励的方法使学生们获得成功的。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3466108.html
相关试题推荐
WhydidAlexfailtoreceivethewarmresponsehehadhopedfor?[originaltext]
WhodidAlexGordonspeaktoatthefirstmeeting?[originaltext]Asthenew
Whatshouldyoudoifyoumakeacomplaintbyletter?[originaltext]Theway
Whatdoesthemansayisimportanttobeinggoodathisjob?[originaltext]W:Wh
Wheredidthemangethisfirstjobaftergraduation?[originaltext]W:Whatsort
Whatdoesthemanthinkisthehardestpartofhisjob?[originaltext]W:Whatso
Whatdoesthemansayabouthisjob?[originaltext]W:Whatsortofhoursdoyou
[originaltext]W:Justimagine!Wehavetofinishreading300pagesbeforeMonda
[originaltext]W:Justimagine!Wehavetofinishreading300pagesbeforeMonda
[originaltext]W:Justimagine!Wehavetofinishreading300pagesbeforeMonda
随机试题
Whenwillthemeetingbegin?[br][originaltext]M:Whenwillthemeetingbegin,
()youdisagreewithher,herideaisstillworthconsidering.A、EvenifB、Ifonl
Alcoholismcreatesmanyseverephysicalproblems.Morethanthreedrinksad
[originaltext]Theagriculturalrevolutioninthe19thcenturyinvolvedtwo
Iprefer______.A、toreadratherthanwatchTVB、toreadratherthanwatchingT
发展有中国特色的公共关系学的前提是()。A.加强宣传 B.扩大组织 C.研
在QDII制度中,单只基金、集合管理计划持有同一家银行的存款不得超过基金、集合计
( )是一种岗位评价方法,适合于生产过程复杂,岗位类别、数目多的大中型企事业单
在正常使用条件下,有防水要求的卫生间最低保修期限为( )。A.1年 B.3年
某工程划分为3个施工过程,4个施工段,组织加快的成倍节拍流水施工,流水节拍分别为
最新回复
(
0
)