首页
登录
职称英语
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
游客
2024-02-18
86
管理
问题
At the University of Kansas art museum, investigators tested the effects of different colored walls on two groups of visitors to an exhibit of paintings. For the first group the room was painted white; for the second, dark brown. Movement of each group was followed by an electrical system under the carpet. The experiment revealed that those who entered the dark brown room walked more quickly, covered more area, and spent less time in the room than the people in the white environment. Dark brown stimulated more activity, but the activity ended sooner. Not only the choice of colors but also the general appearance of a room influences those inside. Another experiment presented subjects with photographs of faces that were to be rated in terms of energy and well-being. Three groups of subjects were used. Each was shown the same photos, but each group was in a different kind of room. One group was in an ugly room that resembled a messy storeroom. Another group was in an average room, a nice office. The third group was in a tastefully designed living room with carpeting and drapes. Results showed that the subjects in the beautiful room tended to give higher ratings to the faces than those in the ugly room. Other studies suggest that students do better on tests taken in comfortable, attractive rooms than in ordinary-looking or ugly rooms.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Which of the following best expressed the main idea of the passage?
27. What can be inferred about visitors in a white-colored room?
28. How did ugly rooms influence visitors at an exhibition?
29. According to the passage, in which rooms do students tend to do best on tests?
选项
A、Comfortable, attractive rooms.
B、Ugly rooms.
C、White-colored rooms.
D、Dark-brown colored rooms.
答案
A
解析
细节题。浏览选项可知,选项中是四个不同特点的房间,听音时注意对号入座。文章结尾处提到,students do better on tests taken in comfortable,attractive rooms(学生在舒适、吸引人的房间里测试成绩会更好),故答案为A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3462513.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Nobodytoldmethattheclasswascanceledtoday.M:Yeah,sor
[originaltext]Acommonfeatureofbothinsectandhumansocietiesisthatt
[originaltext]PyramidsalongtheNileRiverarethemostinterestingbuildi
[originaltext]W:Whataday!I’mexhausted.M:Wellit’snotoveryet.W:Yeah
[originaltext]W:Hi,Mike.M:Hi.I’msurprisedtoseeyouonthecitybus.Why
[originaltext]M:I’vebeentryingeverybookstoreintownforacopyoftheche
[originaltext]M:Hey,youshouldbedoingyourartclassnow.Whyareyouhere?
[originaltext](26)OneoftheworstproblemsfacingAmericanwomenisthat
[originaltext]M:So,youmusthavealotofcontactwithoverseasstudentsiny
[originaltext]M:Ihaveneverheardsuchafascinatinglectureonsolarenergy.
随机试题
Itisagoodtimetocatchupon______readingsandotherassignments.A、aformer
[originaltext]PresidentBushsaidThursdayitisunrealistictoexpectNATO
______tothenextcar.Iwanttoseethedriver.A、PullupB、LookupC、WorkupD、
Byreachinganappropriateage(usuallybetween18and21years),1,______c
________youradvice,Iwouldhavemadethewrongdecision.A、Hadn’titbeenforB
[originaltext]Whatabouttheman’sattitudetothesupermarket?[/originaltext]A
Windows系统中用于域名对应IP地址命令的是(请作答此空)。在Windows
下列情况出现时选择以上何种治疗方法 A.直接盖髓术 B.FC活髓切断术 C
关于镇静催眠药中毒的解救措施,错误的是A.用贝关格或尼可刹米对抗苯巴比妥中毒导致
盐皮质激素的分泌部位是A.肾上腺皮质球状带 B.肾上腺皮质束状带 C.肾上腺
最新回复
(
0
)