首页
登录
职称英语
A moment’s drilling by the dentist may make us nervous and upset. Many of us
A moment’s drilling by the dentist may make us nervous and upset. Many of us
游客
2024-02-18
60
管理
问题
A moment’s drilling by the dentist may make us nervous and upset. Many of us cannot stand pain. To avoid the pain of a drilling that may last perhaps a minute or two, we demand the "needle" —a shot of novocaine (奴佛卡因) that deadens the nerves around the tooth.
Now it’s true that the human body has developed its millions of nerves to be highly aware of what goes on both inside and outside of it. This help us adjust to the world. Without our nerves and our brain, which is a bundle of nerves—we wouldn’t know what’s happening. But we pay for our sensitivity, We can feel pain when the slightest thing is wrong with any part of our body. The history of torture is based on the human body being open to pain.
But there is a way to handle pain. Look at the Indian fakir(行僧) who sits on a bed of nails. Fakirs can put a needle right through an arm, and feel no pain. This ability that some humans have developed to handle pain should give us ideas about how the mind can deal with pain.
The big thing in withstanding pain is our attitude toward it. If the dentist says, "this will hurt a little", it helps us to accept the pain. By staying relaxed, and by treating the pain as an interesting sensation (感觉), we can handle, the pain without falling apart. After all, although pain is an unpleasant sensation. It is still a sensation. And sensations mo the stuff of life. [br] When the author mentions the Indian fakir, he suggests that ______.
选项
A、Indians are not at all afraid of pain
B、people may be senseless of pain
C、some people are able to handle pain
D、Fakirs have magic to put needles fight through their arms
答案
C
解析
此题为推断题。作者在第三段提到印度僧人用一根针可以止痛。第一句话就表明了他举例的用意:有办法对付疼痛。因此正确答案是C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3462453.html
相关试题推荐
Amoment’sdrillingbythedentistmaymakeusnervousandupset.Manyofus
Amoment’sdrillingbythedentistmaymakeusnervousandupset.Manyofus
Amoment’sdrillingbythedentistmaymakeusnervousandupset.Manyofus
TheQuantifiedSelf—CountingEveryMomentTheideaofmeasur
TheQuantifiedSelf—CountingEveryMomentTheideaofmeasur
TheQuantifiedSelf—CountingEveryMomentTheideaofmeasur
TheQuantifiedSelf—CountingEveryMomentTheideaofmeasur
TheQuantifiedSelf—CountingEveryMomentTheideaofmeasur
TheQuantifiedSelf—CountingEveryMomentTheideaofmeasur
Itwasamomentmostbusinessexecutiveswouldpausetosavor:latelastyea
随机试题
Whatcanweinferfromthispassage?[br][originaltext]Thesuicideratein
Francemightbedescribedasan"all-round"country,onethathasachievedr
[originaltext]M:Julia,thisisStephen,ournewreporter.Wouldyouhavesome
Strongemotionalbondsbetweenmothersandinfantsincreasechildren’swilli
蝶额型脑膜脑膨出的颅骨缺损部位位于()A.鼻骨与鼻软骨之间 B.眶
下列不属于镇规划强制性内容的是( )A.确定镇规划区的范围 B.明确规划区建
下列关于资本监管的说法,错误的是()。 A.商业银行的核心资本具备两个特征:
女,40岁。左侧咬肌间隙感染,脓肿形成,行切开引流术引流出脓液后,应首选放置的引
甲公司于2020年1月1日取得乙公司25%有表决权股份,能够对乙公司施加重大影响
施工总体部署的内容有()。A.施工进度计划 B.项目组织机构设置 C.
最新回复
(
0
)