首页
登录
职称英语
[originaltext] While almost every drama major would like to enter the film i
[originaltext] While almost every drama major would like to enter the film i
游客
2024-02-17
75
管理
问题
While almost every drama major would like to enter the film industry as a cameraman, director or actor, it is important to realize that the ticket sales of the movie market have been in a decline for the later half of the 20th century. In the 1940’s, before the spread of television which had a severe impact on the movie industry, weekly attendance rates for theaters were around 80 million; by the 1970’s,weekly rates had dipped to a low point of around 12 million. Even when the higher ticket prices are considered, this represented a serious decline in the movie industry.
On top of the decline in the overall market, the large studios dropped the majority of their staff and sold many of their properties. In essence, the large budget movie filmed by large studios disappeared in favor of film made by independent producers. While many of the old studio names are still used, the companies are currently more concerned with working strictly in the financial aspects of film production -- serving as loan guarantors and financial companies for the independent producers. For drama students today, the opportunities of entering the profession are few. When we calculate the changes and add all the problems of the movie industry together, the bottom line is that drama studies are only for those students who truly enjoy practicing the dramatic arts.
选项
A、The need to bring back the large studios.
B、The benefits of a dramatic arts education.
C、The influence of television.
D、The troubles within the film industry.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3458053.html
相关试题推荐
[originaltext]Wednesdaysarethemostdepressingdayoftheweek.(30)Ify
[originaltext]W:Goodmorningandwelcometotoday’sprogram.(22)Haveyoualw
[originaltext]M:Ireallycan’tstandthemanymore!W:Who?Whathappened?M:
[originaltext]M:Ireallycan’tstandthemanymore!W:Who?Whathappened?M:
[originaltext]ShelSilversteinwasapoet,writer,composer,singer,musici
[originaltext]ShelSilversteinwasapoet,writer,composer,singer,musici
[originaltext]ShelSilversteinwasapoet,writer,composer,singer,musici
[originaltext]Itlookslikeagreattimefore-mailbutalousytimefore-
[originaltext]M:So,Susan,doyouhaveanythingplannedforthisSaturday?W:
[originaltext]M:So,Susan,doyouhaveanythingplannedforthisSaturday?W:
随机试题
Janecouldnotfallasleepafterwatchingthe(excite)______film.excitingexci
[originaltext]WhenMr.Finchretired,heboughtasmallcottageinaseaside
(1)Inthetownthereweretwomutes,andtheywerealwaystogether.Earlyeve
毕业生graduate
在本文中,作者用例证分析法主要论述了以下问题。试从课文中,找出这些例证: 1.
压路机在新建场地上进行碾压时,应从中间向两侧碾压。碾压时,距场边缘不应小于()
关于女性外阴的解剖,以下哪项错误A.阴阜即为耻骨联合前面隆起的脂肪垫 B.大阴
患者,男,34岁。腹痛拒按,脘腹胀满,痛则欲泻,泻则痛减,嗳腐吞酸,厌食,苔厚腻
引起脑脊液中葡萄糖浓度减低的疾病,除外A、脑肿瘤B、真菌性脑膜炎C、病毒性脑
(2020年真题)2×16年至2×19年,甲公司发生的与A仓库相关的交
最新回复
(
0
)