首页
登录
职称英语
[originaltext] There are wonderful sights to view all around Tower Bridge, t
[originaltext] There are wonderful sights to view all around Tower Bridge, t
游客
2024-02-16
51
管理
问题
There are wonderful sights to view all around Tower Bridge, too. It is one of the most interesting parts of London. On its south side are many tall and old buildings. They are warehouses which hold goods that is shipped to London and waiting to be sold. On its north side stands the Tower of London itself.
Although they look like the same age, the Tower is more than a thousand years old, and Tower Bridge is over one hundred. It was built in the 1890s. By 1850, everyone disagreed that a bridge across the Thames near the Tower was most necessary. Therefore the designers argued about the new bridge within another thirty years. They took so long because they had two big problems. The new bridge must look like the Tower--everybody said so. It must not look like a modem bridge. But because of the tall ships, it was necessary to have a modem bridge. At last two very clever designers had the idea of an opening bridge. They made it look like the old Tower. All the tail ships can easily come and go. Everyone was so happy.
选项
A、It looks like a modern bridge.
B、It doesn’ t look like the Tower of London.
C、It is a modern bridge.
D、It is much older than the Tower of London.
答案
C
解析
综合判断题。浏览选项可知,本题考的是文章主题的特征和外形,听短文时要特别留心对该主题的特征的描述。伦敦塔桥看起来要和伦敦塔相称,古色古香,外观不能现代,根据原文最后的“The new bridge must look like the Tower—everybody said so.It must not look like a modern bridge.”,选项A不对;塔桥最终建成,外观像伦敦塔,“They made it look like the old Tower.”选项B不对;塔桥必须是一座现代化的桥,以便再大的船只都可航运, “But because of the tall ships,it was necessary to have a modern bridge.”,因此选项C是对的;伦敦先有塔后有桥,塔一千多年,桥一百多年,选项D不对。正确答案为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3456593.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Whyareyouquittingsosuddenly?Doyouhaveanycomplaintsa
[originaltext]M:Whyareyouquittingsosuddenly?Doyouhaveanycomplaintsa
[originaltext]M:Whyareyouquittingsosuddenly?Doyouhaveanycomplaintsa
[originaltext]Wednesdaysarethemostdepressingdayoftheweek.(30)Ify
[originaltext]W:Goodmorningandwelcometotoday’sprogram.(22)Haveyoualw
[originaltext]W:Goodmorningandwelcometotoday’sprogram.(22)Haveyoualw
[originaltext]W:Goodmorningandwelcometotoday’sprogram.(22)Haveyoualw
[originaltext]M:Ireallycan’tstandthemanymore!W:Who?Whathappened?M:
[originaltext]ShelSilversteinwasapoet,writer,composer,singer,musici
[originaltext]ShelSilversteinwasapoet,writer,composer,singer,musici
随机试题
[originaltext]What’sthepurposeofthemeeting?(A)Todiscussthenewpolicy.
Whichofthefollowingwouldbethebesttitleforthepassage?[br]Theyoungm
HowExerciseMakesYouSmarterExercisedoesmorethanbu
[originaltext]RallieswererecentlyheldinNewHampshire,Iowa,SouthCaro
钢结构主要应用于()。A重型厂房结构 B可拆卸结构 C低层建
下列征象,属于佝偻病X线表现的是:A.骺板先期钙化带不规则变薄、模糊 B.干骺
共用题干 第三篇OperationMigrationIfyoulook
我国《证券法》规定,收购要约的期限不得()。 A.少于30日,并不得超过45
对于非收发货人或其代理人原因造成少征或漏征税款的,海关可以自缴纳税款或者货物放行
关于施工中产生的固体废物污染环境防治的说法,正确的是( )。A.施工现场的生活
最新回复
(
0
)