首页
登录
职称英语
Olympic Games are international sports competition, held every- four years a
Olympic Games are international sports competition, held every- four years a
游客
2024-02-16
71
管理
问题
Olympic Games are international sports competition, held every- four years at a different site, in which athletes from different nations compete against each other in a variety of sports. There are two types of Olympics, the Summer Olympics and the Winter Olympics. Through 1992 they were held in the same year, but beginning in 1994 they were rescheduled so that they are held in alternate even-numbered years. For example, the Winter Olympics were held in 1994 and the Summer Olympics in 1996. The Winter Olympics were next held in 1998, and the Summer Olympics next occurred in 2000.
The modem Olympic Games began in Athens, Greece, in 1896, two years after French educator and thinker Pierre de Coubertin proposed that the Olympic Games of ancient Greece be revived to promote a more peaceful world. The program for the 1896 Games, including only summer events (the Winter Olympics were not established until 1924), included about 300 athletes from fewer than 15 countries competing in 43 events in nine different sports. In contrast, the program 100 years later for the 1996 Sumner Olympics in Atlanta, Georgia, included more than 10,000 athletes from mare than 190 countries competing in 271 events in 29 different sports.
The Olympic Games are administered by the International Olympic Committee (IOC), which is headquartered in Lausanne, Switzerland. The IOC was created in Paris, France, in 1894 as an independent committee selecting its own members. Most members are elected to the IOC after sewing on the National Olympic Committees (NOCs) of their own countries. The first IOC members were all from Europe or the Americas, with the exception of one from New Zealand. The committee elected its first Asian member in 1908 and its first African member in 1910. Currently, members from European and North American countries still account for much of the IOC membership. IOC members must retire at the end of the year in which they reach the age of 80, unless they were elected before 1966, in which case they can serve for life.
The IOC oversees such functions as determining the site of the Olympic Games, the establishment of worldwide Olympic policies, and the negotiation of Olympic television broadcast rights. The IOC works closely with the NOCs and with the International Amateur Athletic Federation (the international governing body for track and field), and other international sports federations (ISFs) to organize the Olympics. The ISFs are responsible for the international rules and regulations of the sports they govern. [br] According to the third paragraph, which of the following is true?
选项
A、The first IOC members were all from Europe or the Americas.
B、The IOC elected its first Asian member in 1910.
C、Now members from European and North American countries still account for much of the IOC membership.
D、IOC members can serve for life.
答案
C
解析
文章第三段后面提到“The first IOC members were all from Europe or the Americas,with the exception of one from New Zealand,The committee elected its first Asian member in 1908 and its first African member in 1910. Currently,members from European and North American countries still account for much of the IOC membership. IOC members must retire at the end of the year…which they reach the age of 80,unless they were elected before 1966,in which case they can serve for life,”可以推断C是正确的。来自欧洲和北美国家的成员仍旧占国际奥委会成员的大部分。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3454728.html
相关试题推荐
[originaltext]FloridaInternationalUniversityhasopenedwhatitsaysist
[originaltext]ProfessionalsportsareverypopularintheUnitedStates,and
[originaltext]ProfessionalsportsareverypopularintheUnitedStates,and
[originaltext]ProfessionalsportsareverypopularintheUnitedStates,and
Interestinpursuinginternationalcareershassoaredinrecentyearsenhanc
Interestinpursuinginternationalcareershassoaredinrecentyearsenhanc
[originaltext]CoffeeispartofaninternationalindustryResearchshowsth
[originaltext]CoffeeispartofaninternationalindustryResearchshowsth
Evenifallgovernmentmoneyforresearchwerecutoff,theforceofcompetition
TheInternetisaninternationalcollectionofcomputernetworksthatallun
随机试题
IshallbebusynextMonday.I_____classesthewholemorningand_____alect
Sinceweworkindifferentsectionsofthecompany,weseeeachotheronly(occa
HowtoBeaGoodRoommateandDealwithThoseWhoAren’tA)Roommate
AnthraxThelastcaseofinhalational(pulmon
A.颞叶 B.视神经管 C.颈内动脉管和半月节 D.垂体,蝶鞍 E.圆孔
马克思说“批判的武器当然不能代替武器的批判,物质的力量只能用物质力量来摧毁;但是
已知某项目年设计生产能力为1800台,若当产量为1200台时,项目年折旧费为12
左边给定的是纸盒外表面的展开图,右边哪一项能由它折叠而成?请把它找出来。 A.
A.1I B.0.5 C. D.2
关于职业生涯管理的说法,正确的有()。A.职业生涯管理包括组织职业生涯管理和个
最新回复
(
0
)