首页
登录
职称英语
[originaltext] Narcissus, a handsome young man, was walking through the wood
[originaltext] Narcissus, a handsome young man, was walking through the wood
游客
2024-02-15
75
管理
问题
Narcissus, a handsome young man, was walking through the woods one day when he heard a girl named Echo walking nearby. She had seen him before and fallen in love with him. But Echo could only repeat what someone else said to her. So when Narcissus asked, "Who’s there? ’ Echo could only reply, "There. ""Come here," called Narcissus. "Here" was the reply. When Echo finally appeared and tried to embrace Narcissus, he pushed her roughly aside, telling her not to bother him. This young man treated many other young women the same way because he felt that none was good enough for him. Soon the girlshoped that someone would treat Narcissus in the same way that he treated them.
One day, while looking in a pool of water, Narcissus saw his reflection. Believing it was that of a beautiful young woman, he fell in love with it and tried to hug it. His love, however, disappeared. He waited in the hope that "she" would return, and, of course, "she" did. Day after day he came to the pool, trying to get the beautiful woman to come out of the water. He got thinner and thinner, sadder and sadder, until finally he died at the side of the pool. When the girls came to remove his body from the pool, they found only a beautiful flower with white and yellow petals (花瓣) . Ever since it has been known as the Narcissus.
选项
A、Because other girls often treated him in this way.
B、Because he had fallen in love with another girl.
C、Because Echo wouldn’t try to embrace him.
D、Because he felt that Echo was not good enough for him.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3452792.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hi,Susan,Iheardthatyouwalkallthewaytotheofficethe
[originaltext]M:Hi,Susan,Iheardthatyouwalkallthewaytotheofficethe
[originaltext]Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligenc
[originaltext]Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligenc
[originaltext]W:Hey,Bob,guesswhat?I’mgoingtovisitQuebecnextsummer.I
[originaltext]W:Hey,Bob,guesswhat?I’mgoingtovisitQuebecnextsummer.I
[originaltext]W:Look,I’msorry,butthebooksforChem.100aren’tinyet.M:
[originaltext]M:HelentoldmeshewouldflytoLondonsometimethisweek.W:W
[originaltext]M:HelentoldmeshewouldflytoLondonsometimethisweek.W:W
[originaltext]M:HelentoldmeshewouldflytoLondonsometimethisweek.W:W
随机试题
Wehavenotfixedthedate______weshallstartourholidays.A、andB、thatC、when
PASSAGEONEThelaunchofiPhone.根据第六段前两句可知,现在,我们想让技术时刻在自己身边。智能手机和平板电脑的时代开始于2007年
[originaltext]W:I’vejustbeenreadinganarticleonbiotherapy.M:Biotherapy
Theabilitytostoreknowledgemakescomputersdifferentfromeveryothermachin
能使基础体温升高0.3~0.5℃的激素为A、雌二醇 B、雌酮 C、孕酮
下列各项,属于我国古代学习、吸收了外国经济文化成果的是( )。①《缀术》②
(2022年真题)在“为爱出发”亲子小组中,社会工作者小曹邀请组员分享亲子互动故
企业的三类财务报表分别反映企业营运情况的不同方面,故从不同角度反映了企业的经营状
药师在预防物质滥用及患者教育工作中的作用A.充分考虑药物相互作用及药物对疾病的影
男性,48岁。突发呼吸困难,胸痛,晕厥,查体:颈静脉充盈,肺动脉瓣区第二心音亢进
最新回复
(
0
)