首页
登录
职称英语
It has been thought and said that Africans are born with musical talent. Bec
It has been thought and said that Africans are born with musical talent. Bec
游客
2024-02-15
64
管理
问题
It has been thought and said that Africans are born with musical talent. Because music is so important in the lives of many Africans and because so much music is performed in Africa, we are inclined to think that all Africans are musicians. The impression is strengthened when we look at ourselves and find that we have become largely a society of musical spectators. Music is important to us, but most of us can be considered consumers rather than producers of music. We have records, televisions, concerts, and radios to fulfill many of our musical needs. In most situations where music is performed in our culture it is not difficult to distinguish the audience from the performers, but such is often not the case in Africa. Alban Ayipaga, a Kasena semiprofessional (半职业性的) musician from northern Ghana, says that when his flute (长笛) and drum ensemble (合奏组) is performing, "Anybody can take part." This is true, but Dasena musicians recognize that not all people are equally capable of taking part in the music. Some can sing along with the drummers, but relatively few can drum and even fewer can play the flute along with the ensemble. It is fairly common in Africa for there to be an ensemble of expert musicians surrounded by others who join in by clapping, singing, or somehow adding to the totality (全部) of musical sound. Performances often take place in an open area (that is, not on a stage) and so the lines between the performing nucleus and the additional performers, active spectators, and passive spectators may be difficult to draw from our point of view. [br] The author of the passage implies that______.
选项
A、all Africans are musical and therefore much music is performed in Africa
B、not all Africans are born with musical talent although music is important in their lives
C、most Africans are capable of joining in the music by playing musical instruments
D、most Africans perform as well as professional musicians
答案
B
解析
文章第八行说:“并非所有的非洲人都有同等能力参与音乐表演。……”由此可见,A项、D项和C项均与文章不符应排除,只有B项合适。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3452352.html
相关试题推荐
TomostAfricans,tribalismsimplymeansverystrongloyaltytoone’sethnic
TomostAfricans,tribalismsimplymeansverystrongloyaltytoone’sethnic
TomostAfricans,tribalismsimplymeansverystrongloyaltytoone’sethnic
Forthousandsofyears,peoplethoughtofglassassomethingbeautifultolo
Forthousandsofyears,peoplethoughtofglassassomethingbeautifultolo
Forthousandsofyears,peoplethoughtofglassassomethingbeautifultolo
Theaudiencemusthavemissedtheirmusicalperformance,orthey______(会给予高度评价的
Manyofnsstilltendtoregardemotionsasinterferingwithrationalthought,a
[originaltext]M:So,whatareyourthoughtsonthisproject?Tobehonest,I’m
[originaltext]M:So,whatareyourthoughtsonthisproject?Tobehonest,I’m
随机试题
He______toreturnearlierthan3o’clock.A、wasnotexpectedB、didnotexpectC、n
Tim:Movingtherewouldhavesomanyadvantages.Morespaceforastart.Andit’
[originaltext]M:IheardthatyouwillgoonatriptoSpain.Whenareyouleav
Asalways,IampleasedtobehereattheNationalPressClubformy【L1】____
Ineveryeconomicsystem,entrepreneursandmanagersbringtogethernatural
铋剂连续服用不得超过2个月,是因为长期服用可导致()A:大便呈黑色 B:舌苔
东亚是世界上典型的季风气候区,海陆热力性质差异和气压带、风带的季节性移动是形成东
变电站内的备用站用变(一次侧不带电)每()应启动试验1次,每次带电运行不少于
李克强总理勉励同学们说,①,国家不仅需要高端科研人员,也非常需要高技能人才,你们
公司法定公积金累计额为公司注册资本的()以上的,可以不再提取A、20% B、
最新回复
(
0
)