首页
登录
职称英语
[originaltext] Some people have very good memories, and can easily learn qui
[originaltext] Some people have very good memories, and can easily learn qui
游客
2024-02-15
91
管理
问题
Some people have very good memories, and can easily learn quite long poems by heart. There are other people who can only remember things when they have said them over and over again.
The famous English writer, Charles Dickens said that he could walk down any long street in London and then tell you the name of every shop he had passed. Many of the great men of the world have had wonderful memories.
A good memory is a great help in learning a language. Everybody learns his own language by remembering what he hears*when he is a small child. Some children who live abroad with their parents seem to learn two languages as easily as one. In school it is not so easy to learn a second language because students have too little time for it, and they are busy with other subjects as well. A man’ s mind is rather like a camera, but it takes photos not only of what we see but of what we feel, hear, smell and taste. When we take a real photo with a camera, there is much to do before the photo is finished and ready to show to our friends. In the same way there is much work to be done before we can keep a picture forever in our minds.
Memory is the diary that we all carry about with us.
选项
A、Because he was a famous English writer.
B、Because he enjoyed walking along the street.
C、Because he had a good memory.
D、Because he was proud of his own ability.
答案
C
解析
推理题。文章开头句讲的是memory,紧接着就提到作家狄更斯,说他走过任何一条街,都能记住所经过的商店,可见是用他作为记忆力好的例证,而不是因为他的作家身份,选项 A不对;选项B、D未曾提及;正确答案为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3452238.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Excuseme.Areyougoingtobuyconcerttickets?W:Yes,Iam.
[originaltext]M:IthinkI’llrundowntothebookstoreandgetafewthings.W
[originaltext]M:IthinkI’llrundowntothebookstoreandgetafewthings.W
Whydopeoplesmoke?Onereasonisthatpeoplebecome【B1】______tocigare
Whydopeoplesmoke?Onereasonisthatpeoplebecome【B1】______tocigare
Whydopeoplesmoke?Onereasonisthatpeoplebecome【B1】______tocigare
Whydopeoplesmoke?Onereasonisthatpeoplebecome【B1】______tocigare
Whydopeoplesmoke?Onereasonisthatpeoplebecome【B1】______tocigare
Whydopeoplesmoke?Onereasonisthatpeoplebecome【B1】______tocigare
[originaltext]Hotelstodayarequitedifferentfromthoseofthepast.Peop
随机试题
[originaltext]M:Thenthere’salsotheimportanceofknowingyourcreditscores
[originaltext]M:Ihaven’tseenyouforawhile.Haveyoubeenaway?W:Yes,I
AsitwillsoonbeChristmas,I’m______togetthetelevisionrepairedasquick
Ifyou______myadvice,you______yourfailurenow.You______yourvictory.A、took:
TakingVacationsExperiencesan82PercentIncreaseinJobPerformanceA
连接空调室内风机盘管的管道,()必须有不小于0.5%的坡度,且不许有积水部位
血液中哪一项物质的浓度最能反映甲状腺功能的高低A.结合型甲状腺激素 B.游离型
A.脾脏包膜连续性中断,实质内有不均匀的回声增强或减低区 B.脾内低回声,内部
除净额清算外,在一些证券品种上还存在逐笔交收制度,对于实行逐笔交收的证券交易,中
个人汽车贷款中新车所指的汽车价格是()。A.汽车实际成交价格 B.汽车标示的
最新回复
(
0
)