首页
登录
职称英语
I’ve worked in the factories surrounding my hometown every summer since I gr
I’ve worked in the factories surrounding my hometown every summer since I gr
游客
2024-02-15
56
管理
问题
I’ve worked in the factories surrounding my hometown every summer since I graduated from high school, but making the transition (转变) between school and full-time blue-collar work during the break never gets any easier. For a student like me who considers any class before noon to be uncivilized, getting to a factory by 6 o’clock each morning is torture. My friends never seem to understand why I’m so relieved to be back at school or that my summer vacation has been anything but a vacation.
There’re few people as self-confident as a college student who has never been out in the real world. People my age always seem to overestimate the value of their time and knowledge. In fact, all the classes did not prepare me for my battles with the machine I ran in the plant, which would jam whenever I absent-mindedly put in a part backward or upside down.
The most stressful thing about blue-collar life is knowing your job could disappear overnight. Issues like downsizing (裁员) and overseas relocation had always seemed distant to me until my co-workers told me that the unit I was working in would shut down within six months and move to Mexico, where people would work for 60 cents an hour.
After working 12-hour shifts in a factory, the other options have become only too clear. When I’m back at the university, skipping classes and turning in lazy re-writes seems too irresponsible after seeing what I would be doing without school. All the advice and public-service announcements about the value of an education that used to sound stale now ring true.
These lessons I’m learning, however valuable, are always tinged (带有) with a sense of guilt. Many people pass their lives in the places I briefly work, spending 30 years where I spend only two months at a time. "This job pays well, but it’s hell on the body," said one co-worker. "Study hard and keep reading," she added.
My experiences in the factories have inspired me to make the most of my college years before I enter the real world for good. [br] Why does the author feel somewhat guilty?
选项
A、He realizes there is a great divide between his life and that of blue-collar workers.
B、He looks down upon the mechanical work at the assembly line.
C、He has not done much to help his co-workers at the factory.
D、He has stayed at school just for the purpose of escaping from the real world.
答案
A
解析
推理判断题。作者在第五段第一句提到他对自己获得的经验略带一丝内疚。第二句做了解释,他仅仅在工厂待两个月,之后会回学校接受教育,将来会有更好的工作机会,但是很多人只能一辈子在工厂做工,这是他和蓝领工人之间巨大的差异,也是他感到内疚的原因。故答案为A)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3451681.html
相关试题推荐
[originaltext]MrRichardsworkedinashopwhichsold,cleanedandrepaired
[originaltext]Lastsummer,ItookmyfirstflightfromLondontoNewYork.
[originaltext]W:Hello.Mr.Summerfield.Howareyoutoday?M:Verywell.Thank
[originaltext]W:Hello.Mr.Summerfield.Howareyoutoday?M:Verywell.Thank
Thegovernment__________(已采取一系列措施)topreventtheriverkurufloodinginsummer.
Insummer,manyNorthAmericansgotoEuropebyboatbecausetheyexpecttohave
【S1】[br]【S3】C下文的robotsthatworkinfactories.提示应当选择industrial。
Duringthesummerholidayseasonthereareno______roomsinthisseasidehotel
【B1】[br]【B3】A、whereB、whenC、whatD、whichB结构衔接题。这句中的表语是由when引导的表语从句,是说明summer
[originaltext]Myfriend,EmmaDaniels,spentthesummerof1974travelingi
随机试题
[originaltext]M:Hey,Alice.Whatareyoudoinghere?W:Iamlookingforanap
[A]menu[B]access[C]ineffective[D]enhanced[E]routine[F]particularly[G]co
初级排尿反射中枢位于A.胸脊髓 B.脑干 C.颈脊髓 D.腰脊髓 E.脊
在中国近代史上,由爱国知识分子领导的,标志着新民主主义革命开端的历史事件是(
除哪项外均为儿茶膏的特征()。A.豆科植物儿茶B.产于云南西双版纳C.呈方块状
土地原始登记资料包括().A:地籍调查表和地籍图 B:土地登记卡 C:土地登
与学校教育相比,家庭教育的特点主要体现在( )A.生活性 B.计划性 C.
委托指令有多种形式,根据委托价格限制有()。A:高价委托B:市价委托C:限价
某银行推出某种贷款品种,该品种的利率每月根据市场利率调整一次,则该贷款属于(
[多选题]心理咨询师应持有的正确咨询态度包括( )。A.尊重 B.通情达理
最新回复
(
0
)