首页
登录
职称英语
[originaltext]This guy goes to a bar that’s on the tenth floor of a hotel. He s
[originaltext]This guy goes to a bar that’s on the tenth floor of a hotel. He s
游客
2024-02-12
70
管理
问题
This guy goes to a bar that’s on the tenth floor of a hotel. He sits clown and has a couple of drinks, then stands up, announces loudly that he has had enough, and goes over and jumps out the window. Now, there are two men who are sitting at a window table, and having that natural human curiosity about the strange situation, watch as this man put himself to certain death. However, just as he is about to hit the ground, he rights himself, pulls his feet underneath himself, and lands gracefully. He then turns and comes back into the building. Naturally, the two men are amazed. The guy comes back into the bar, orders a few drinks, then repeats the process. The two men at the window seat are astonished! When the guy returns and repeats the procedure AGAIN, the two men stop him before he jumps and ask him how on earth he does that. He replies "It’s simple, really. There’s an air vent down by the ground, and if you catch the updraft, you can right yourself and land on the ground with no problems." Then he proceeded to jump out the window again. Well, these two men decided that they just HAD to try this, so they’ jumped out the window, and SPLAT!--made a mess hitting all over the ground. Meanwhile, the first guy has made it back up to the bar. When he sits down to order his drinks, the bartender says "You can be a real superman—when you’re drunk!"
选项
A、Because he is a superman.
B、Because he catches the updraft of a air vent near the ground.
C、Because he is protected by God.
D、Because he is drunk.
答案
D
解析
Why does the first guy land safely?
考查理解文章思路的能力。关键是抓住行文最后一句话:“你可以成为一个超人——当你喝醉的时候!”言下之意,此人能从十楼跳下而不死,不是因为他是个超人,而是因为他喝醉了。 B选项的信息是干扰项,只是这个人的醉话,不是真正原因。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3443839.html
相关试题推荐
[originaltext]ChinaDailyWebsiteheldapressconferenceonMay25,20’05
[originaltext]ChinaDailyWebsiteheldapressconferenceonMay25,20’05
[originaltext]ChinaDailyWebsiteheldapressconferenceonMay25,20’05
[originaltext]M:Iseeyoustillgotallyoursuitcaseswithyoutoo.Wemusth
[originaltext]M:Iseeyoustillgotallyoursuitcaseswithyoutoo.Wemusth
[originaltext]Somepeopledonotlikeanythingtobeoutofplace;theyarenev
[originaltext]W:IoftentakeMaryforJane.Canyoutellthemapart?M:No,th
[originaltext]W:IoftentakeMaryforJane.Canyoutellthemapart?M:No,th
[originaltext]W:IoftentakeMaryforJane.Canyoutellthemapart?M:No,th
【B1】[br]【B11】[originaltext]Amongthemostpopularbooksbeingwrittentoda
随机试题
Officials______apressconferenceassoonasmoreinformationaboutthecaptur
TechniquesforGroupDiscussionLearninghowtop
最令人怵目惊心的一件事,是看着钟表上的秒针一下一下的移动,每移动一下就是表示我们的寿命已经缩短了一部分。再看看墙上挂着的可以一张张撕下的日历,每天撕下一张就是表
Afterworkingforthecompanyforyears,he______thepositionofmanager.A、ach
Womenknowthatalackofsleepleavesthemirritable.However,mostofthem
Whichdoyouthinkis______important,healthorwealth?A、mostB、themostC、the
A. B. C. D.
可组成BI(商业智能)系统。A.数据仓库、OLTP和神经网络 B.数据仓库、O
个人贷款申请应具备的条件包括( )。A.借款人具备还款意愿和还款能力 B.借
在施工过程中,遇到气候、水文、地质及周围环境等方面的不利因素,必然会影响到施工进
最新回复
(
0
)