首页
登录
职称英语
[originaltext] A government report says climate change is already affecting
[originaltext] A government report says climate change is already affecting
游客
2024-02-09
74
管理
问题
A government report says climate change is already affecting American agriculture. The new report is from the Climate Change Science Program, which brings together the research efforts of 13 federal agencies. President George Bush launched the program six years ago. Here are some of the findings by scientists: The growing season has increased by 10 to 14 days in northern parts of the United States over the last 19 years. Much of the East and South now get more rain than a century ago. But the report says there is some evidence of increased drought conditions in the West and Southwest. Western states have less snow and ice on the mountains and earlier melting in the spring. Fewer animals will die during warmer winters, but greater numbers will die during hotter summers. And temperature extremes reduce animal production of meat or milk products. The Department of Agriculture was the lead agency for the new report. Thirty-eight scientists from universities, national laboratories, nongovernmental organizations and federal service wrote it. They considered more than 1 000 scientific publications. The report was the strongest statement yet by the Bush administration that human activities are the main cause of climate change in the last 50 years. Carbon dioxide from the burning of oil, natural gas and coal is the main gas blamed for trapping heat in the atmosphere. The report says warming is very likely to continue in the United States during the next 25 to 50 years. And it says this is so even if future greenhouse gas emissions are reduced.
20. What’s the main idea of this passage?
21. What can we learn from the scientists’ findings?
22. What did the Bush administration declare strongly in the new report?
选项
A、There is more rain in the West and Southwest.
B、More and more animals will survive the summers.
C、Meat products aren’t affected by temperature change.
D、Snow is melting on western mountains in advance.
答案
D
解析
细节辨认题。短文中在讲科学家的发现时提到,西部各州高山上的冰雪数量减少,春季冰雪融化的时间提前。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3434786.html
相关试题推荐
[originaltext]IntheUnitedStates,thesocialproblempresentedbyhealth
[originaltext]Fearanditscompanionpainaretwoofthemostusefulthings
[originaltext]Fearanditscompanionpainaretwoofthemostusefulthings
[originaltext]In1879,OxfordUniversityinEnglandaskedProf.JamesMurra
[originaltext]In1879,OxfordUniversityinEnglandaskedProf.JamesMurra
[originaltext]In1879,OxfordUniversityinEnglandaskedProf.JamesMurra
[originaltext]W:Jason,onyourapplication,youlistyourcurrentoccupationa
[originaltext]W:Jason,onyourapplication,youlistyourcurrentoccupationa
[originaltext]W:(23)HaveyouheardthatanartmuseuminIndianahasrecentlyd
[originaltext]M:Canyoubelievethat?Wecouldhavegotthedeal,butItotall
随机试题
Inanagewhereglobalizationisthetrend,learningaforeignlanguagebec
[originaltext]Learningasecondlanguageisnevereasy,and,generallyspea
Thebeautyofsoftwareisinitsfunctio
A.边硬顶软 B.患处坚硬 C.漫肿平塌 D.红肿热痛 E.肿处烙手疮疡
女患者,月经闭止半年余,形体肥胖,胸脘满闷,带下量多,色白质稠,苔白腻,脉滑。治
如果我们要更深一层地研究梦思和梦内容的关系,最好的方法便是把梦作为起点,然后研究
小王的汽车每年基础保险费用为4500元,由于购车后从未出险理赔,目前按基础保险费
在柏林演讲中习近平主席强调“中国走和平发展道路是中华民族热爱和平的文化传统的继承
根据我国选举法的规定,下列选项中,不属于贯穿于我国选举制度始终的基本原则的是(
在总需求不足,失业率超过自然失业率,出现通货紧缩的情况下,财政当局应选择实施()
最新回复
(
0
)