首页
登录
职称英语
[originaltext] Marco Polo was an Italian man, born in 1254. He was a world t
[originaltext] Marco Polo was an Italian man, born in 1254. He was a world t
游客
2024-02-09
62
管理
问题
Marco Polo was an Italian man, born in 1254. He was a world traveler. When he was around 16 years old, he traveled with his father and his uncle a long way from Europe to China. After staying nearly twenty years in the East, they returned home at last. Their friends were surprised to see them again. They had been away for twenty-four years and everybody thought that they must have died a long time ago. But Marco Polo didn’t stay at home for long. He was taken as a prisoner in a sea battle. Time passed slowly in prison. Marco Polo was not in the least lonely. Every day he told the other prisoners about his travels. The stories he told of the countries of Asia were so interesting that one of the prisoners started to put them down in a book. In the book Marco Polo told about all the things he had seen and heard. He told of how the Chinese burned a kind of black stone for cooking, and how the heat it gave was much bigger and lasted much longer than a wood fire. People read it, but they said, "This book cannot be true." When he was an old man, he was ill and dying. Some of his friends came to see Marco Polo. Marco Polo said to them, "Everything in my book is true. I went to all those countries, and I saw all those strange things. It’s all true." So his friends believed him. Soon his stories got around and his name is remembered to this day.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. Why did the friends think that Marco Polo and his father must have died?
20. What kind of stories did Marco Polo tell the prisoners?
21. What did Marco Polo say to his friend before his death?
选项
A、His bitter experience abroad.
B、What he saw in the Asian countries.
C、Made-up stories based on his imagination.
D、The stories about his family.
答案
B
解析
细节题。Marco Polo回到家乡,但是不幸被捕入狱,在狱中他给犯人们讲述了他在亚洲各个国家经历的有趣的事情,其中一个犯人还将这些故事写成了书。由此可知该题答案为B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3434182.html
相关试题推荐
[originaltext]Formanypeople,DavyCrockettrepresentedthespiritofthe
[originaltext]Formanypeople,DavyCrockettrepresentedthespiritofthe
[originaltext]InAmerica,serf-improvementisanationalpastime.Everyyea
[originaltext]InAmerica,serf-improvementisanationalpastime.Everyyea
[originaltext]InAmerica,serf-improvementisanationalpastime.Everyyea
[originaltext]Noteverybodyreadsthedailynewspaper.Peoplewhodonotre
[originaltext]W:Jim,thankgoodness,you’vearrived,theclasspresentationst
[originaltext]Makingmarksonahookisabsolutelynecessaryforefficient
[originaltext]Makingmarksonahookisabsolutelynecessaryforefficient
[originaltext]Thestoryofsilkisafascinatingone.About4,000yearsago
随机试题
Mrs.PerryWenttotheMeeting______.[br]"OpenitandstandinhotWater"Means_
Knowingisdiscipline-specific;itdefinesallthosethingswecometolearn
Itisplaincommonsense—themorehappinessyoufeel,thelessunhappiness
Whenawordiscreatedthroughchangingitspartofspeech,thisword-formation
用高级语言编写的源程序被保存为()A.位图文件 B.文本文件 C.二进制文
患者,男性,40岁。小便频急,茎中热痛,刺痒不适,尿色黄浊,尿末或大便时有白浊滴
下列对试纸带使用的描述错误的是A:定期检查试带质量B:注意有效期C:保存时注
下列立体图形,其视图(正视图、俯视图、侧视图)不可能是所给四个选项中的哪一项?
2017年,我国电信业务收入12620亿元,比上年增长6.4%,增速同比提高1个
在建设工程项目中,工程采购项目的履约担保金额一般为合同价的()。 A.
最新回复
(
0
)