首页
登录
职称英语
[originaltext] It is true that good writers rewrite and rewrite and then rew
[originaltext] It is true that good writers rewrite and rewrite and then rew
游客
2024-02-08
58
管理
问题
It is true that good writers rewrite and rewrite and then rewrite some more. But in order to work up the desire to rewrite, it is important to learn to like what you write at the early stage.
I am surprised at the number of famous writers I know who say that they so dislike reading their own writing later that they even hate to look over the publishers’ opinions. One reason we may dislike reading our own work is that we’re often disappointed that the rich ideas in our minds seem very thin and plain when first written down. Jerry Fodor and Steven Pinker suggest that this fact may be a result of how our minds work.
Different from popular belief, we do not usually think in the words and sentences of ordinary language but in symbols for ideas(known as "mentalese"), and writing our ideas down is an act of translation from that symbolic language. But while mentalese contains our thoughts in the form of a complex colourful cloth, writing can only be composed one thread at a time. Therefore it should not be surprising that our first attempt at expressing ideas should look so simple. It is only by repeatedly rewriting that we produce new threads and connect them to get closer to the ideas formed in our minds.
When people write as if some strict critics are looking over their shoulder, they are so worried about what this critic might say that they get stuck before they even start. Peter Elbow makes an excellent suggestion to deal with this problem. When writing we should have two different minds. At the first stage, we should see every idea, as well as the words we use to express it, as wonderful and worth putting down. It is only during rewrites that we should examine what we excitedly wrote in the first stage and check for weaknesses.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What do we learn from the passage about those famous writers?
17. What do people generally believe about the way human minds work?
18. What can we conclude from the passage?
选项
A、People think in words and sentences.
B、Human ideas are translated into symbols.
C、People think by connecting threads of ideas.
D、Human thoughts are expressed through pictures.
答案
A
解析
选项中的people think,human ideas/thoughts,in words和symbols表明,本题考查人类思考的特点。由短文中提到的Different from popular belief,we do not usually think inthe words and sentences.(与普遍看法不同的是,我们通常不用词和句进行思考)可知,人们普遍认为,我们用词和句进行思考,故答案为A)。问题中的What do people generally believe为听音关键。gene
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3432931.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hi,Mike,doyouhaveaminutetospare?M:Yes,Sherry,howc
[originaltext]M:Hi,Ashley,howisyourresearchgoingon?It’scomplicated.W
[originaltext]M:Hi,Ashley,howisyourresearchgoingon?It’scomplicated.W
[originaltext]M:Thetelephonecompanysaysthattheycansendamanbetweenon
[originaltext]M:Thetelephonecompanysaysthattheycansendamanbetweenon
[originaltext]M:Thetelephonecompanysaysthattheycansendamanbetweenon
[originaltext]M:Thetelephonecompanysaysthattheycansendamanbetweenon
[originaltext]M:Thetelephonecompanysaysthattheycansendamanbetweenon
[originaltext]TwohoursfromthetallbuildingsofManhattanandPhiladelph
[originaltext]TwohoursfromthetallbuildingsofManhattanandPhiladelph
随机试题
Inwhichofthefollowingsentences,"it"isusedforemphasis?A、Itiseverybody
ThePrimeMinisterhadto________becausehewasbelievedtohavedonesomething
WhichTHREErelatetoHenry?ChooseTHREEanswersbelowandwritethecorrectle
Whatisthewomangoingtodo?[originaltext]W:Tyler,doyouknowofaneasywa
下列对血浆蛋白功能描述中,不够准确的是()。A.营养功能 B.运输功能 C
彩画的使用有严格的等级规定,级别由高到低分为()三种。A.和玺彩画,旋子彩画,苏
有“干黏合剂”之称的辅料为A.淀粉 B.糊精 C.乳糖 D.微晶纤维素
E市F县公安局对实施盗窃的刘某处以行政拘留十五日,对刘某不服处罚的救济途径表述正
团体心理咨询之父是()单选A.普拉特 B.罗杰斯 C.沃尔普 D.
某公司刚刚进行了一年一度的绩效考核工作,但考核效果并不理想,不仅员工对考核怨声载
最新回复
(
0
)