首页
登录
职称英语
[originaltext] Is your family interested in buying a dog? A dog can be a hap
[originaltext] Is your family interested in buying a dog? A dog can be a hap
游客
2024-02-08
56
管理
问题
Is your family interested in buying a dog? A dog can be a happy addition to your family, but if you choose the wrong kind of dog, the consequences can cause you a lot of trouble. Families should sit down and thoroughly discuss the problems involved before buying a dog. Even if the children in your family are the ones who want the dogs, the parents are the ones who are really responsible for seeing that the animal is properly cared for. If you don’t know much about dogs, it’s a good idea to go to the library or the ASPCA for books about various kinds of dogs, as well as books about how to train a puppy. When a book describes a dog as an ideal hunting dog, it probably means that the dog won’t be happy living in a small apartment. Dog breeds vary in popularity as the years go by.
One of the most popular dogs these days is the German shepherd. This is because it provides protection as well as companionship. The family should be warned that these dogs grow up to be very big, and may be too powerful for children to handle. If space is limited, a toy dog may be a good choice. These dogs are very small and easy to train. They don’t need to be walked daily, since they can exercise in the space available in the home.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What is the passage mainly about?
17. How does the speaker suggest people get information about dogs?
18. Why is the German shepherd a popular dog according to the passage?
选项
A、By working in a library.
B、By visiting an experienced dog trainer.
C、By buying a dog from a pet store.
D、By reading books about dogs.
答案
D
解析
选项均以“By+现在分词”开头表明,本题考查救某事的方式。短文中提到lt’s a good idea to go to the library or the ASPCA for books about various kinds of dogs(去图书馆或美国防止虐待动物协会找关于各种狗的书籍是个不错的主意),由此可知,说话者建议人们通过阅读书籍来获取关于狗的知识,故答案为D)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3432489.html
相关试题推荐
[originaltext]Inmanybusinesses,computershavelargelyreplacedpaperwork
[originaltext]Inmanybusinesses,computershavelargelyreplacedpaperwork
[originaltext]Inmanybusinesses,computershavelargelyreplacedpaperwork
[originaltext]Inmanybusinesses,computershavelargelyreplacedpaperwork
[originaltext]Teamsofteachersandschooladministratorsfromatleastfou
[originaltext]Teamsofteachersandschooladministratorsfromatleastfou
[originaltext]SteveNicholshasawaywithbirds.ThefounderoftheUK’sN
[originaltext]M:HiTracy!Whatdoyouthinkofourclassonchildren’sliterat
[originaltext]M:HiTracy!Whatdoyouthinkofourclassonchildren’sliterat
[originaltext]W:Goodafternoon,sir.AnythingIcandoforyou?M:Yes,I’dli
随机试题
MostgraduateprogramsinAmericanuniversitiesproduceaproductforwhicht
EisteddfodinWalesisheldin______eachyear.A、JuneB、JulyC、AugustD、September
WhichofthefollowingisCORRECT?[originaltext]"TooManyFishintheSea"
Fancyathree-dayweekend—notjustonceinawhilebutweekinweekout?You
全局概念层是分布式数据库的整体抽象,包含了系统中全都数据的特性和逻辑结构,从其分
下面哪一条是错误的A.罗哌卡因是酰胺类局麻药 B.罗哌卡因的心脏毒性较低 C
(2014)下列会计事项中,应在“应付职工薪酬”科目核算的有( )。 A.外商
“裸捐”指的是把特定范围的个人资产全部捐出,当人离开这个世界时,能把财富归还世界
个人对征信的异议处理结果仍然有异议的,可以采取的处理方法有()。A.向法院提
在《国家建筑标准设计图集》(16G101)梁平法施工图中,KL9(6A)表示的含
最新回复
(
0
)