首页
登录
职称英语
[originaltext] Many people think of school as building, teachers and student
[originaltext] Many people think of school as building, teachers and student
游客
2024-02-07
60
管理
问题
Many people think of school as building, teachers and students. Proprietary schools, however, think first of the student. Proprietary schools are privately owned vocational schools. Since the students themselves normally pay for the cost of training, the school must offer the training that is practical and that will help students get a paying job. Generally, the training lasts from 6 months to one year.
Courses in proprietary schools not only include training in business and technical skills, but also in self-improvement, such as painting, crafts, speech and physical development.
Teachers in proprietary schools generally work longer hours for less pay than public schools. However, the quality of instrument is high, because teachers work closely with students. Some schools ask students to evaluate the teachers.
Proprietary schools emphasize applied rather than theoretical knowledge. They are often willing to experiment with new ideas in their teaching. The teachers themselves come from the real world of work. They know what the students will need on the job. The students are, of course, interested in results: really get a good job. Generally most of them do, and this can be a success in education.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What is NOT the policy of proprietary schools?
23. How long will the training last?
24. Which of the following courses is NOT included in the training?
25. What can be concluded from the passage about proprietary schools?
选项
A、Physics.
B、Painting and crafts.
C、Business and technical skills.
D、Speech.
答案
A
解析
信息明示题。短文提到Courses in proprietary schools not only include training in business and technicalskills,but also in self-improvement,such as painting,crafts,speech and physical development.由此可知选项B、C、D都是训练课程,故排除,所以选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3429683.html
相关试题推荐
[originaltext]Economistsacrosstheworldareexpressingconcernsaboutris
[originaltext]Economistsacrosstheworldareexpressingconcernsaboutris
[originaltext]Asthehumanpopulationhasgrownandbecomewealthier,thed
[originaltext]Asthehumanpopulationhasgrownandbecomewealthier,thed
[originaltext]ThelastknownAmericanveteranofWorldWarIdiedSundayat
[originaltext]M:Hi,Serena,whatisyourcurrentjob?W:Iworkasatransport
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Yourresumeisperfect.NowIwanttoknowyouropinionabout
随机试题
Owningamobilephonedefinitelymakeslifemoreconvenient,butyou’dbetterli
Thepriceofwheatissettinganall-timehighintheUnitedKingdom.Food【C
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesand
[originaltext] (5)TheauthoritiesintheAustralianstateofNewSouthWales
对于防病毒系统的测试是系统安全测试的重要内容,下列不属于防病毒系统安全测试基本测
积聚的基本病机是:A.肝络失和 B.湿邪壅阻中焦 C.气机阻滞,瘀血内结
关于基坑支护施工的说法,错误的是()。A、土方开挖的顺序、方法必须与设计工况相一
影响房地产价格的心理因素主要包括()。A.购买或出售心态 B.个人偏好
关于羊水栓塞产妇产科处理原则的陈述中,正确的是A.在第一产程发病者应鼓励其试产
建筑意外伤害保险期限应()。A.从施工工程项目被批准正式开工,并且投保人已
最新回复
(
0
)