首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Good morning. Dr. Smith. I’ m not sure whether you can help me
[originaltext]W: Good morning. Dr. Smith. I’ m not sure whether you can help me
游客
2024-02-07
87
管理
问题
W: Good morning. Dr. Smith. I’ m not sure whether you can help me or not, but I’ m getting desperate!
M: Oh, what’ s wrong? What is making you so desperate?
W: Well, everybody laughs at me because I’m so fat. I’ve always been overweight. I’m trying to eat less but I don’t seem to be able to lose any weight. I don’t know what I can do. Maybe you can give me some medication?
M: Well, it is not a good idea to eat less. You should eat more healthy food like fruits and vegetables, and avoid fast foods like the hamburgers and hot dogs.
W: But hamburgers and hot dogs are my favorite.
M: That’s the problem. They contain high calorie that causes fatness. In addition to avoiding these high calorie foods, you should do some exercises. Physical exercise does a lot of good to health and will be an effective way to reduce weight. Medicine is not always the best solution to your problem.
W: I know, but I don’ t have time to do exercise. You know, I’ m busy at my work from morning to night. Besides, I am not rich enough to go to the gym.
M: You needn’t spend much time on exercise and you don’t have to go to the gym. I suggest that you walk more regularly. You could get off the bus one stop early and walk the last bit. When you walk, try to walk a little more quickly. You could also use the stairs instead of the elevator.
W: That’ s really a good idea.
M: You will succeed, if you act in accordance with my suggestions.
Questions 13 to 15 are based on the conversation you have just heard.
13. What makes the woman desperate?
14. Which statement is not a good way to lose weight according to the man?
15. What is this conversation about?
选项
A、Try to eat less.
B、Walk more regularly.
C、Eat more fruits.
D、Stop eating fast food.
答案
A
解析
细节匹配题。女士提到她吃的很少但是还是不能减重,男士说“it is not a good idea to eat less”,故选A项。其他几项对话中都有提及,可以用以减肥。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3429070.html
相关试题推荐
[originaltext]Asanyhomemakerwhohastriedtokeeporderatthedinnerta
[originaltext]Asanyhomemakerwhohastriedtokeeporderatthedinnerta
[originaltext]Asanyhomemakerwhohastriedtokeeporderatthedinnerta
[originaltext]TheGoldenGateBridgejoinsthebeautifulcityofSanFranci
[originaltext]TheGoldenGateBridgejoinsthebeautifulcityofSanFranci
[originaltext]W:(22)So,whoaresomeofthepeoplefightingtoprotecttheset
[originaltext]W:(22)So,whoaresomeofthepeoplefightingtoprotecttheset
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.MayIhelpyou?W:Yes.I’mcallingt
[originaltext]M:I’dliketobuythiswatchforBonnie’sbirthday,butI’m$20
[originaltext]M:I’dliketobuythiswatchforBonnie’sbirthday,butI’m$20
随机试题
[originaltext]PresidentBushhasleftonhisfirstofficialtriptoEurope.
Peoplefromallwalksoflifetookpartinthedemonstration.Theunderlinedpar
[originaltext]M:Well,you’veaskedaratherstrangepersonaprettystandardq
Internetvotinghappensallthetime,butusuallyit’sconfinedtotopicssu
______(无论对于小孩的出生反应如何),itisobviousthattheshiftfromtheroleofhusbandto
一般来说,关于买卖双方对价格的认同程度,下列说法正确的有()。 ①分歧大,成
房地产需要专业估价的基本条件是房地产具有()的特性。A.独一无二和供给有限
有关胺碘酮的叙述,下列哪一项是错误的A.不能用于预激综合征 B.可抑制Ca内流
股票上市对公司可能的不利影响有()。A.商业机密容易泄露 B.公司价值不易确定
衰老红细胞难以通过微小血管和孔隙的主要原因是( )。A.渗透脆性增加 B.细
最新回复
(
0
)