首页
登录
职称英语
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
游客
2024-02-05
50
管理
问题
When couples get married, they usually plan to have children. Sometimes, however, a couple can not have a child of their own. In this case, they may decide to adopt a child. In fact, adoption is very common today. There are about 60,000 adoptions each year in the United States alone. Some people prefer to adopt infants, others adopt older children. Some couples adopt children from their own countries. Others adopt children from foreign countries. (7) In any case, they all adopt children for the same reason: they care about children and want to give their adopted child a happy life. Most adopted children know that they are adopted. Psychologists and child-care experts generally think this is a good idea. However, many adopted children or adoptees have very little information about their biological parents. (8)As a matter of fact, it is often very difficult for adoptees to find out about their birth parents, because the birth records of most adoptees are usually sealed. The information is secret, so no one can see it. Naturally, adopted children have different feelings about their birth parents. Many adoptees want to search for them, but others do not. (9)The decision to search for birth parents is a difficult one to make. Most adoptees have mixed feelings about finding their biological parents. (10)Even though adoptees do not know about their natural parents, they do know that their adopted parents want them, love them and will care for them.
7. According to the speaker, why do some couples adopt children?
8. Why is it difficult for adoptees to find out about their birth parents?
9. Why do many adoptees find it hard to make the decision to search for their birth parents?
10. What can we infer from the passage?
选项
A、Early adoption makes for closer parent-child relationship.
B、Most people prefer to adopt children from overseas.
C、Understanding is the key to successful adoption.
D、Adoption has much to do with love.
答案
D
解析
推理判断题。文章最后提到,即使被收养的孩子对生身父母不了解,但他们知道养父母需要他们,爱他们并会照顾他们。故答案选 D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3425363.html
相关试题推荐
[originaltext]Scientistshavelongthoughtabouttheideaofreplacingadi
[originaltext]Scientistshavelongthoughtabouttheideaofreplacingadi
[originaltext]MoreandmoreAmericanshavebeenleavingtheircarsathome
[originaltext]America’snationalsymbol,thebaldeagle,almostwentextinc
[originaltext]America’snationalsymbol,thebaldeagle,almostwentextinc
[originaltext]W:Didn’tyouwriteapaperaboutAlbertKahnlastsemester?M:Y
[originaltext]W:Didn’tyouwriteapaperaboutAlbertKahnlastsemester?M:Y
[originaltext]W:Areyougoingtofindajobagainthissummer?M:Yes,ofcour
[originaltext]W:Areyougoingtofindajobagainthissummer?M:Yes,ofcour
[originaltext]M:Idon’twanttobuythebookProf.Smithtoldustoreadfort
随机试题
IftheUnitedStateshadbuiltmorehomesforpoorpeoplein1955,thehousingp
【B1】[br]【B4】[originaltext]Thereissomethinghardtoresistaboutcherrie
[originaltext]Asanyhomemakerwhohastriedtokeeporderatthedinnerta
Choosingwhattodoinlifeisoneofthehardestdecisionsthatapersonha
各种慢性疾病(chronicdiseases)已经成为影响中国人健康的主要隐患。随着钱包越来越鼓,中国人的生活方式也发生了巨大的变化,其中包括饮食上的变化和向
Intheearly1800’s,over80percentoftheUnitedStateslaborforcewasengage
构型()A.conformation B.configuration C.m
一个教师经常思考“学生喜欢我吗”、“同学们怎样看待我”等问题,说明该教师已进入关
房租超出家庭工资收入规定的比例,职工可以提取住房公积金支付房租。( )
关于前期咨询成果要求的说法,错误的是()。A.符合可持续发展要求 B.必须具
最新回复
(
0
)