首页
登录
职称英语
[originaltext] American Indians grew and smoked tobacco before Columbus came
[originaltext] American Indians grew and smoked tobacco before Columbus came
游客
2024-02-05
38
管理
问题
American Indians grew and smoked tobacco before Columbus came to America. The tobacco industry has been large and important for America’s economy ever since colonial farmers grew tobacco for exporting 300 years ago. (5) Even today tobacco is grown in large quantities along America’s eastern coast. Since the 1800s, the most common form of smoking tobacco is in cigarettes. Men and women of all ages smoke cigarettes and there are dozens of brands sold in the U.S. Nearly all cigarettes now sold have filters. Pipe smoking has some popularity and cigars are usually only smoked by older men. Over the past fifteen years, many people have stopped smoking. This movement began when lung cancer and other ailments were linked to smoking. In the 1970s physical fitness has become a major aim of millions of Americans. These three factors have been the major causes for many people to stop smoking. Today in the U.S., cigarette smoking is restricted in many ways. When smoker are in restaurants, on trains and in public buildings, they may smoke only in designated areas. When they are on public buses, in theaters and in classrooms, they may not smoke at all. Cigarettes are not advertised on television or radio. A notice is on every package of cigarettes sold in America warning that smoking is dangerous to health. These regulations have reduced cigarette smoking very much since they were instituted. Smoking is on the decline.
4. Who were the first to grow and smoke tobacco in the United States?
5. Where is now tobacco grown in large quantities in America?
6. What can we infer about the author’s attitude toward smoking?
选项
A、American Negroes.
B、American Indians.
C、Columbus.
D、American explorers.
答案
B
解析
事实细节题。根据文章首句“American Indians grew and smoked tobacco before Columbus came to America.”可知在哥伦比亚到达美洲之前,美洲印第安人就种植和吸食烟草,而选项 A 和 D 在文章都没有提及,故选 B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3425357.html
相关试题推荐
[originaltext]Scientistshavelongthoughtabouttheideaofreplacingadi
[originaltext]Scientistshavelongthoughtabouttheideaofreplacingadi
[originaltext]MoreandmoreAmericanshavebeenleavingtheircarsathome
[originaltext]MoreandmoreAmericanshavebeenleavingtheircarsathome
[originaltext]MoreandmoreAmericanshavebeenleavingtheircarsathome
[originaltext]America’snationalsymbol,thebaldeagle,almostwentextinc
[originaltext]America’snationalsymbol,thebaldeagle,almostwentextinc
[originaltext]America’snationalsymbol,thebaldeagle,almostwentextinc
[originaltext]W:Didn’tyouwriteapaperaboutAlbertKahnlastsemester?M:Y
[originaltext]W:Areyougoingtofindajobagainthissummer?M:Yes,ofcour
随机试题
•Readthearticlebelowaboutcruisebusiness.•Choosethebestwordorphrase
Now,morethanever,itdoesn’tmatterwhoyouarebutwhatyoulooklike.
RegrouptheeightlettersinGIANTWEBtoformtwowordssimilarinmeaning.gnaw,
CountriesRushforUpperHandinAntarcticaA)Onaglacier-filledisland
设f(x)连续且F(x)=f(x)dt,则F(x)为().A.2a B.a2f
紧急胃镜检查应在上消化道出血后A.72小时 E.出血停止
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
甲在2002年6月立下遗嘱,将其遗产的一半由其子乙继承。甲2004年8月不幸死亡
按照学习的内容,林格伦把学习分为( )A、 技能和知识的学习 B、 概念的学习
A制药公司是一家现代化企业,许多产品在市场上口碑很好,B制药公司为获取更大利润,
最新回复
(
0
)