首页
登录
职称英语
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
游客
2024-02-05
83
管理
问题
When couples get married, they usually plan to have children. Sometimes, however, a couple can not have a child of their own. In this case, they may decide to adopt a child. In fact, adoption is very common today. There are about 60,000 adoptions each year in the United States alone. Some people prefer to adopt infants, others adopt older children. Some couples adopt children from their own countries. Others adopt children from foreign countries. (7) In any case, they all adopt children for the same reason: they care about children and want to give their adopted child a happy life. Most adopted children know that they are adopted. Psychologists and child-care experts generally think this is a good idea. However, many adopted children or adoptees have very little information about their biological parents. (8)As a matter of fact, it is often very difficult for adoptees to find out about their birth parents, because the birth records of most adoptees are usually sealed. The information is secret, so no one can see it. Naturally, adopted children have different feelings about their birth parents. Many adoptees want to search for them, but others do not. (9)The decision to search for birth parents is a difficult one to make. Most adoptees have mixed feelings about finding their biological parents. (10)Even though adoptees do not know about their natural parents, they do know that their adopted parents want them, love them and will care for them.
7. According to the speaker, why do some couples adopt children?
8. Why is it difficult for adoptees to find out about their birth parents?
9. Why do many adoptees find it hard to make the decision to search for their birth parents?
10. What can we infer from the passage?
选项
A、Early adoption makes for closer parent-child relationship.
B、Most people prefer to adopt children from overseas.
C、Understanding is the key to successful adoption.
D、Adoption has much to do with love.
答案
D
解析
推理判断题。文章最后提到,即使被收养的孩子对生身父母不了解,但他们知道养父母需要他们,爱他们并会照顾他们。故答案选 D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3423996.html
相关试题推荐
[originaltext]Recentlysomeresearchersconductedaninterestingcasestudy
[originaltext]Recentlysomeresearchersconductedaninterestingcasestudy
[originaltext]OnewintereveningMr.Blakewasdrivinginhiscaralongan
[originaltext]OnewintereveningMr.Blakewasdrivinginhiscaralongan
[originaltext]WhenIraqtroopsblewuphundredsofKuwaitioilwellsatthe
[originaltext]M:Doyouthinkyoungpeoplearegiventoomuchfreedomnowadays,
[originaltext]M:Doyouthinkyoungpeoplearegiventoomuchfreedomnowadays,
[originaltext]M:Doyouthinkyoungpeoplearegiventoomuchfreedomnowadays,
[originaltext]M:Doyouknowwhathappenedtometoday?Iwassoembarrassed.W
[originaltext]W:IsuggestwetakeLindawithus.Whatdoyouthink?M:Whatev
随机试题
•Youwillhearanotherfiverecordings.•Foreachrecording,decideWhatthemai
Ifyouexhibitpositivetraitssuchashonestyandhelpfulness,thechances
A.高速公路特殊天气建议速度 B.高速公路特殊天气最低速度 C.高速公路特殊
如下图所示,一根通电直导线垂直放在磁感应强度为1T的匀强磁场中,以导线截面的中心
国内某客户:在2012年10月份有一批进口原油,计划在12月份出售。该客户预计1
有效肾单位损失多少以上时,血尿素才开始上升A、30%B、50%C、80%D
等电位作业人员在绝缘梯上作业或者沿绝缘梯进入强电场时,其与接地体和带电体两部分间
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
苷类又称配糖体,是A.单糖与二糖的结合体 B.单糖与三糖的结合体 C.糖与非
甲公司以乙公司为收款人签发了一张银行承兑汇票,乙公司将汇票背书转让给丁公司,丁公
最新回复
(
0
)