首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Now you’ve been an animal doctor for some thirty years. What w
[originaltext]W: Now you’ve been an animal doctor for some thirty years. What w
游客
2024-02-05
76
管理
问题
W: Now you’ve been an animal doctor for some thirty years. What was it that made you choose this job?
M: Well, I studied as an ordinary doctor in the beginning, but I slowly realized that I liked animals very much. I almost prefer animals to people. So I took an extra course in animal medicine.
W: And you still enjoy working with animals?
M: Oh, yes, very much so. In fact, more than ever now. I’ve got to know animals much better, and I get on better with them. Their owners sometimes get on my nerves, though.
W: Oh, why is that?
M: Some people know very little about animals and keep them in the wrong conditions.
W: What sort of conditions?
M: Well, you know, some people buy a large dog and try to keep it in a small flat; they don’t take it out enough or to give it proper exercise. A lot of people don’t feed their animals properly. They give pets too much food or not to feed them regularly, which are equally bad for them, especially if they’re not getting enough exercise. Keeping an animal is a responsibility which is something many people don’t seem to realize.
W: You mean people keep pets for the wrong reasons?
M: Yes, some people want a pet because they’re lonely, or even simply to show how rich they are.
W: And just how do you deal with these people?
M: Well, I try to tell them what the animal needs, what is the right sort of food, the proper exercise. I try to teach them that animals are not toys and if they’re to be healthy, they have to be happy.
W: Yes, I suppose you’re right.
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. What makes the man work as an animal doctor?
13. What is some people’s wrongdoing with their animals?
14. According to the animal doctor, why do people keep pets?
15. What’s the possible relationship between the two speakers?
选项
A、To obtain a toy.
B、To decorate their life.
C、To make money.
D、To show their wealth.
答案
D
解析
细节题。根据对话可知人们养宠物的两个原因:一个是因为他们孤独,另一个仅仅只是为了炫耀自己的财富。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3423367.html
相关试题推荐
[originaltext]M:ImuchpreferMrs.Brown’slessons.I’vegotabookofnotesf
[originaltext]M:ImuchpreferMrs.Brown’slessons.I’vegotabookofnotesf
[originaltext]M:ImuchpreferMrs.Brown’slessons.I’vegotabookofnotesf
[originaltext]Thankyouforcoming,everyone.Today’spresentationwillsho
[originaltext]Thankyouforcoming,everyone.Today’spresentationwillsho
[originaltext]Thankyouforcoming,everyone.Today’spresentationwillsho
[originaltext]Accordingtoasurveyonreadingconductedin2001bytheUS
[originaltext]Farmington,Utah,isamorepleasantcommunitysincealocal
[originaltext]Farmington,Utah,isamorepleasantcommunitysincealocal
[originaltext]Farmington,Utah,isamorepleasantcommunitysincealocal
随机试题
LatinGroupHonorsGabrielleGonzalesSANDIEGO-PuertoRicanpopstarGabriell
Socialchangeismorelikelytooccurinsocietieswherethereismixtureof
[originaltext]Mr.Wangisnotinnow.CanItakeamessageforhim?[/originalte
[originaltext]Let’ssee,mytravelexperiencewasatrulyfrustratingone.I
Theygotooneoftheworld’smostprestigiousuniversitiesandpridethemse
使用氨基己酸可导致A.高胆红素血症 B.支气管痉挛 C.肺动脉高压 D.血
依据《义务教育美术课程标准(2011年版)》,下列选项中属于“设计·应用”
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
X房地产开发企业通过“招拍挂”取得一宗土地开发权,该土地性质为住宅用地,项目开发
通信线缆安装中,,建筑物内用户线的安装要求是( )。A.居民住宅楼每户普通用户线
最新回复
(
0
)