首页
登录
职称英语
[originaltext] When people succeed, it is because of hard work, but luck has
[originaltext] When people succeed, it is because of hard work, but luck has
游客
2024-02-05
61
管理
问题
When people succeed, it is because of hard work, but luck has a lot to do with it, too. Success without some luck is almost impossible. The French emperor Napoleon said of one of his generals, "1 know he’s good. But is he lucky’.’" Napoleon knew that all the hard work and talent in the world can’t make up far bad luck. However, hard work can invite good luck. When it comes to success, luck can mean being in the right place to meet someone, or having the right skills to get a job done. It might mean turning down an offer and then having a better offer come along. Nothing can replace hard work, but working hard also means you’re preparing yourself opportunity. Opportunity very often depends on luck. How many of the great inventions and discoveries came about through a lucky mistake or a lucky chance? One of the biggest lucky mistakes in the history is Columbus’ so-called discovery of America. He enriched his sponsors and changed history, but he was really looking for India. However, Columbus’ chance discovery wasn’t pure luck. It was backed up by years of studying and calculating. He worked hard to prove his theory that the world was round. People who work hard help make their own luck by being ready when opportunity knocks. When it comes to success, hard work and luck are always hand in hand.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What does the example of Napoleon tell us?
20. How should you understand "opportunity"?
21. What does the Columbus’ discovery of America suggest?
选项
A、It’s Columbus’ pure luck.
B、It proves that the earth is not round.
C、It enriched the American people.
D、It’s one of the biggest lucky mistakes.
答案
D
解析
细节题。“One of the biggest lucky mistakes in history isColumbus’so-called discovery of America.”表明Columbus发现美洲是历史上的最大的幸运的错误之一,故选项D符合题意。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3422905.html
相关试题推荐
Thesedays,peoplewhodo【C1】______workoftenreceivefarmoremoneythanpe
Thesedays,peoplewhodo【C1】______workoftenreceivefarmoremoneythanpe
Thesedays,peoplewhodo【C1】______workoftenreceivefarmoremoneythanpe
Thesedays,peoplewhodo【C1】______workoftenreceivefarmoremoneythanpe
Therearepeoplewhoareespeciallyattractedtothenotionof"climbingthe
Therearepeoplewhoareespeciallyattractedtothenotionof"climbingthe
Therearepeoplewhoareespeciallyattractedtothenotionof"climbingthe
By"somepeople"Imeanme.Whyisitthataneveningstrollleavesmefeeli
By"somepeople"Imeanme.Whyisitthataneveningstrollleavesmefeeli
By"somepeople"Imeanme.Whyisitthataneveningstrollleavesmefeeli
随机试题
A.abandonedB.assumedC.avoidingD.brieflyE.desiredF.d
[originaltext]M:Whyisn’tLucyheretoday?W:She’sillinbed.M:Oh,sorry,
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoappl
买入套期保值付出的代价是()。A、降低了商品的品质B、对需要库存的商品来说,可能增加仓储费、保险费和损耗费C、不利于企业参与现货合同的签订D、投
Thewaysofhistoryaresointricateandthemotivationsofhumanactionss
Digitalwalletsandmobilepaymentsolutionsarenowadimeadozen,buthar
【B1】[br]【B9】A、stillB、soC、andD、yetD第二段第四句的前半句是说,这些高级技工mustbetrained;后半句是说
陶行知的生活教育理论注意“教学做合一”,强调( )。A、“学”是中心 B
2,6,12,20,30,() A.38B.42C.48D.56
某债券票面利率为5%,面值100元,每年计息一次,期限2年,到期还本。假设市场利
最新回复
(
0
)