首页
登录
职称英语
Domestic violence is a serious crime causing serious social problems. It is
Domestic violence is a serious crime causing serious social problems. It is
游客
2024-02-01
59
管理
问题
Domestic violence is a serious crime causing serious social problems. It is violence at home, usually the husband beating his wife or the father beating his children. The victims, the wife and the children, suffer both physically and spiritually. Children develop trauma as a result of exposure to domestic violence. They also develop wet-bedding problems, too.
The speaker was regularly beaten up by her former husband and often had black eyes and bruises on her body. She suffered terribly and finally got divorced. Many women feel guilty and assume that they are to blame because they cannot understand how the person they love has changed into such a terrifying person. The first possible reason for the domestic violence is that the husband is not happy with the marriage. The second one may be that he is dissatisfied with his job. The third will probably be that he has bad relationships with other people. Fourth, his unemployment may also contribute to "domestic violence". Last but not least, he may be off-balanced because of dissatisfaction with society as a whole.
Different people may offer different solutions to the problems. Some say that we had better start a kind of special service educating abusive husbands or fathers and helping them to overcome psychological barriers in their life. Some suggest that the wife should try very hard to show understanding for her husband while at the same time make him know that he must respect women’s rights. They should try hard to help their husbands to adapt to the changing world around them. Many others advocate that the abusive husband or father should be punished.
We are all more aware of domestic violence these days. It is impossible to assess whether the incidence of violence has increased or whether it is simply that people are more willing to talk about it than they were in the past. Victims do not, however, find it easy enough to bring their problems out into the open. But they must, not only for themselves but also for their children and even for their abusive partners. [br] The word "off-balanced" in Line 7, Paragraph 2 can be best replaced by______.
选项
A、out of balance
B、not prepared
C、surprised
D、upset
答案
A
解析
推理判断题。第二段提到了最后但同样重要的一个原因是由于他对整个社会不满而心里……根据上下文可知这里是心里失去平衡的意思,故选项A)正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3413884.html
相关试题推荐
SocialAging:ABillionShadesofGreyA)WarrenBuff
SocialAging:ABillionShadesofGreyA)WarrenBuff
SocialAging:ABillionShadesofGreyA)WarrenBuff
SocialAging:ABillionShadesofGreyA)WarrenBuff
SocialAging:ABillionShadesofGreyA)WarrenBuff
SocialAging:ABillionShadesofGreyA)WarrenBuff
[originaltext]ExpertssaysomefarmingactivitiesarcseriouslydamagingEa
[originaltext]ExpertssaysomefarmingactivitiesarcseriouslydamagingEa
TheSeriousRisksofRushingNewTeacherEvaluationSystemsA)Oneof
TheSeriousRisksofRushingNewTeacherEvaluationSystemsA)Oneof
随机试题
Householdpets(infecting)withfleasshould(bebathed)weekly(with)a(specia
BecausetheyhadexpectedthespacecraftVoyager2tobeabletogatherdataonl
Languagepervadessociallife.Itistheprincipalvehicleforthetransmis
Noonefailed(pass)______theexam.topass没有人考试不及格。fail要求不定式作宾语,failtodosth.
[originaltext]W:Hi,Michael.Icanhardlyrecognizeyou.Whyareyoudressedu
生产经营单位的从业人员不享有()。A.知情权 B.拒绝权 C.请求赔偿权
患者,男,42岁,因剧烈腹泻来诊。根据临床症状和查体结果,高度怀疑为霍乱,正在等
大肠的募穴位于A.足阳明胃经 B.手阳明大肠经 C.足厥阴肝经 D.足少阴
蘑菇是人们喜欢爱吃的食物,它属于()。 A.动物B.植物 C.微生物D
知识点:肾上腺素 常于局麻药合用以减少出血,延长麻醉时间 A.丁卡因 B
最新回复
(
0
)