首页
登录
职称英语
[originaltext] From this lookout we enjoy one of the most spectacular views
[originaltext] From this lookout we enjoy one of the most spectacular views
游客
2024-02-01
66
管理
问题
From this lookout we enjoy one of the most spectacular views of San Francisco. As you can see, the city rests on a series of hills varying in altitude from sea level to 938 feet. The first permanent settlement was made at this site in 1776. For thirteen years the village had fewer than 100 inhabitants. [20]But in 1848, with the discovery of gold, the population grew to ten thousand. The same year the name was changed from Yerba Buea to San Francisco. By 1862 telegraph communications linked San Francisco with eastern cities, and by 1869, the first transcontinental railroad connected the Pacific coast with the Atlantic seaboard. Today San Francisco has a population of almost 3 million. It is the financial center of the west, and serves as the terminal for trans-Pacific steamship lines and air traffic. The port of San Francisco which is almost 18 miles long with 42 wharves, handles between 5 and 6 million tons of cargo annually. And now, if you look to your right, you should just be able to see the east section of the Golden Gate Bridge. The bridge, which is more than one mile long, spans the harbor from San Francisco to Marin County and the Red Wood Highway. It was completed in 1937 at a cost of 32 million dollars and is still one of the largest suspension bridges in the world.
20 According to the speaker, what happened in 1848?
21 What is the population of San Francisco now?
22 What can we learn about the Golden Gate Bridge?
选项
A、Gold was discovered in the city.
B、The city’s population grew to twelve thousand.
C、The Golden Gate Bridge was constructed.
D、Telegraph communications with the East were established.
答案
A
解析
短文说,在1848年发现金矿后,旧金山的人口增加到了1万人。因此选A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3413169.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Sir.you’vebeenusingtheonlinecatalogue(在线目录)forquiteawh
[originaltext]M:Hey,Karen.Looklikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]M:Hey,Karen.Looklikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]M:Hey,Karen.Looklikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]W:Jack,wouldyouliketogototheclubwithustomorrownight?
[originaltext]W:Jack,wouldyouliketogototheclubwithustomorrownight?
[originaltext]W:Jack,wouldyouliketogototheclubwithustomorrownight?
[originaltext]W:Jack,wouldyouliketogototheclubwithustomorrownight?
[originaltext]ExpertssaysomefarmingactivitiesarcseriouslydamagingEa
[originaltext]WhenUSspacewomanJoanHigginbothamisnotflyingandworkin
随机试题
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Onlypeoplewhoearnalot
PassageTwo[br]WhatdoesthatinPara.3referto?Genderoccupationalsegregati
Aftertheearthquake,thetextmessagescamestreaminginto4636-reports
OnDecember25,2000,manypeopleacrossNorthAmericareceivedarareChri
TheDeathofaSpouseFormuchoftheworld,thedeathofRichar
下列选项中,不能由左边的立方体展开而成的是
A.躁狂症B.抑郁症C.精神分裂症D.晕动病E.安定麻醉术氯普噻吨主要用于
患者,男,65岁,因车祸后导致双下肢开放性骨折大量出血急诊入院。入院时患者病情危
划定历史文化名城保护界线应按《历史文化名城保护规划规范》的要求进行定位,分为(
服用胃动力药多潘立酮治疗消化不良,最佳用药时间是A.餐后 B.餐前 C.餐后
最新回复
(
0
)