首页
登录
职称英语
[originaltext] (5) A review of more than 30 studies involving more than four
[originaltext] (5) A review of more than 30 studies involving more than four
游客
2024-01-31
51
管理
问题
(5) A review of more than 30 studies involving more than four million patients suggest that (6) having an irregular heart beat poses a greater risk to women than to men. It found that women with Atrial Fibrillation, or AF, were almost twice as likely to have fatal heart disease and strokes. The scientists from Oxford University said (7) one possible cause was that women were being diagnosed later than men. Another was that they may respond less well to drugs to combat AF. June Davison, from the British Heart Foundation, said AF was under-diagnosed in both men and women. "It is important that healthcare services for the prevention and treatment of AF take into account the different effects of gender on the condition," she said. "More research is needed to find out more about the underlying causes of these differences."
5. How many people are involved in these studies?
6. What do these studies find?
7. Which one of the following is the possible cause according to the studies?
选项
A、More than forty millions.
B、More than four millions.
C、Less than four millions.
D、Less than forty millions.
答案
B
解析
新闻开头提到的是对涉及400多万患者的30多项研究进行的审查。故答案选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3409685.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext](22)Californiaisinthemidstoftheworstdroughtonrecor
[originaltext]Considerthefactthatcropsgenerallyproduceseveralhundre
[originaltext]Considerthefactthatcropsgenerallyproduceseveralhundre
[originaltext]Thisletterishandwritten,anditisbyasurvivoroftheTi
[originaltext]Thisletterishandwritten,anditisbyasurvivoroftheTi
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(8)Ihaven
[originaltext]Anyideawhattheworld’sbestknownEnglishlanguageis?Bef
随机试题
[originaltext]M:WhentheonemanisSteveJobs,it’saquestionwellworthask
Neon(霓虹)istoHongKongasredphoneboothsaretoLondonandfogistoSan
【S1】[br]【S3】I
在IS-LM的框架下,中国人民银行发行中央银行票据会导致()。A.均衡利率下降
根据最新规范《城镇老年人设施规划规范》的要求,服务人口在0.5~1.2万人的城镇
从所给四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定规律性: A.如上图
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
下列关于建筑中疏散门的做法中,正确的有()。A.建筑高度为31.5m的办公
下列选项中属于影响员工个人薪酬水平的因素是( )。A.工会的力量 B.企业的
对涉及人的生物医学研究进行伦理审查的根本目的是( )。A.保护受试者的尊严和权
最新回复
(
0
)