首页
登录
职称英语
[originaltext] In the world of business, it is not always easy for women to
[originaltext] In the world of business, it is not always easy for women to
游客
2024-01-31
58
管理
问题
In the world of business, it is not always easy for women to do the same things as men. Consider the working dinner.
In order to do your job well, it’s important to sometimes see clients and business contacts away from the office. [16]In a more relaxed atmosphere, you can get to know your business partner better. In the end, after all, people do business with people they like.
Women start out at a disadvantage because it’s tough to invite men out for a game of golf or tennis. Men usually prefer to play sports with other men.
You might think that restaurants are the perfect playing field. But they can be dangerous ground. [17]If people from the office see two men they know having dinner together, they think it’s business. If colleagues see a woman dining with a man, they often wonder if it’s another kind of business.
One answer is to take another colleague or client to dinner. Of course, this isn’t always convenient. So when I can’t do this, I take guys out to dinner one-to-one—to places where I’m most likely to see colleagues. [18]The more your colleagues see you having working dinners with different men, the more they know it is part of your business style.
16. According to the passage, why do people like to see clients away from the office?
17. When people see from their office two men having dinner, what do they think?
18. Why does the author dine with male-clients in places likely to be seen by her colleagues?
选项
A、Because they would admire her for having so many clients.
B、Because she doesn’t want to dine far from the office.
C、Because she doesn’t care what people think of her.
D、Because they would believe she is doing business.
答案
D
解析
浏览选项可知,本题询问某事的原因。录音最后一句就是答案的所在,故选D。短文结尾处常设考点。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3409139.html
相关试题推荐
[originaltext](22)/(23)ASouthAfricanbusinessmanisrefusingtoleaveCro
[originaltext](22)/(23)ASouthAfricanbusinessmanisrefusingtoleaveCro
[originaltext]TheWorldCarnivalissettostartitssecondfunfairinBeij
[originaltext]TheWorldCarnivalissettostartitssecondfunfairinBeij
[originaltext](16)Wedon’tknowhowthefirstfirewasmade.Earlyfireson
[originaltext](22)MayandJunearethemonthswhenmostAmericancollegesa
[originaltext](22)MayandJunearethemonthswhenmostAmericancollegesa
[originaltext]Whetherit’scurledup,flatonthestomachorstretchedout
[originaltext]Whetherit’scurledup,flatonthestomachorstretchedout
[originaltext]ProfessorsfromYaleUniversityagreedinapaneldiscussion
随机试题
EvelynCokespent20yearsasahomecareaidehelpingtheelderlyandthes
WhichofthefollowingadverbscanNOTbeusedtocomplete"______everybodycam
TheFrench,longproudoftheirreputationforhigh-classcuisine,strongly____
Inviewoftheprac6calneedofsociety,______(有越来越多的人对学习英语感兴趣).therearemore
家住安徽的小明回家度假。他的房间窗户朝向正西。某日黄昏,小明站在窗前远眺,看到落
导游人员所带旅游团内若有成年游客携带儿童旅游的情况,可通过给儿童买食品、玩具的方
某居住项目规划建筑面积为30000m2,含土地费用在内的开发成本为7500万元,
可转换公司债券的价值可以用公式()近似表示。 A.可转换公司债券价值
下列各项中,属于会计凭证的有()。A.付款凭证 B.发票 C.入库单 D
患者,男性,46岁。贫血貌。血红蛋白50g/L,骨髓象:巨幼红细胞16%。患者病
最新回复
(
0
)