首页
登录
职称英语
[originaltext] U.S. government health and safety officials are investigating
[originaltext] U.S. government health and safety officials are investigating
游客
2024-01-31
61
管理
问题
U.S. government health and safety officials are investigating the cause of the recent explosion at a West Virginia coal mine, which killed 12 miners. [3]The accident was apparently an error in an industry which has prided itself on miner safety at a time of extraordinary expansion. Mine companies operate in 27 states, from West Virginia in the east to Montana in the west, producing a total of about one billion tons a year, or more than a third of the world’s coal supply. The U.S. economy is dependent on coal production.
Coal-fired power plants generate about 50 percent of the nation’s electricity. More than half the nation’s coal is mined underground by thousands of men and women who daily risk injury and death. [4]But the occupation has become much safer since the late 1960s, when the U.S. Congress passed laws requiring federal mine inspections.
3. What do we learn about the recent explosion at a coal mine?
4. What made the mining industry safer in the late 1960s?
选项
A、Extraordinary expansion of mine companies.
B、The laws requiring federal mine inspections.
C、The decline of coal supply in the world.
D、An accident causing thousands of death.
答案
B
解析
新闻提到,当美国国会通过法律要求联邦政府进行煤矿安全检查后(passed laws requiring federal mine inspections),煤矿安全从60年代末开始已有好转。故B正确。A中的Extraordinary expansion有在新闻中提到,但煤矿公司的扩张不是发生在20世纪60年代末,也与挖煤产业变得更安全无关。新闻中只提到美国生产全球三分之一的煤,没有提到C所说的“煤产量下降”。D“一次造成数千人死亡的意外”没有在新闻中提到,只是拼凑了新闻中的thousands of和death。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3409097.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolat
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpi
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpi
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)S
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)S
[originaltext]W:Youdon’tlooktoowell.Maybeyoushouldtakethedayofffro
[originaltext]W:Youdon’tlooktoowell.Maybeyoushouldtakethedayofffro
[originaltext]W:Youdon’tlooktoowell.Maybeyoushouldtakethedayofffro
[originaltext]W:Youlookbettertoday.Howdidyourtestgo?M:Muchbetterth
[originaltext](5)ThedryconditionsinCaliforniaaregoodforpeoplewho
随机试题
Everymorning,Alliewakesupandaccompaniesherfriendtothewashroom.Sh
WhatarethescientistsattheUniversityofCaliforniadoingtohelppatientsb
[originaltext]M:Goodmorning,DrHealy.Welcometo"TheyearstoCome".W:Tha
Today,theworldwidewebcanbeusedbothto【C1】______informationandto
[originaltext]Whenmyinterestshiftedfromspacetothesea,1neverexpec
当交流电流通过电感元件时,电磁感应的存在使得电感线圈中自感电动势与电压反相()。
由于教育投资周期较长,大额提取往往发生在后期子女读大学期间,有的家长在前期家庭遇
A.抑制窦房结 B.抑制房室传导 C.加强心肌收缩力 D.缩短心房的ERP
重金属检查中以10~20μg的()与显色剂所产生的颜色为最佳目视比色范围A.铅B
某大型石化储罐区,下列关于其可燃液体地上储罐的布置,不符合规范要求的是()。A
最新回复
(
0
)