首页
登录
职称英语
[originaltext] One hundred and thirteen million Americans have at least one
[originaltext] One hundred and thirteen million Americans have at least one
游客
2024-01-31
62
管理
问题
One hundred and thirteen million Americans have at least one bank-issued [16]credit card. They give their owners automatic credit in stores, restaurants, and hotels at home, across the country, and even abroad, and they make banking services available as well. More and more of these credit cards can be read automatically, making it possible to withdraw or deposit money in scattered locations, whether or not the local branch bank is open. For many of us [17]the "cashless society" is not on the horizon—it’s already here.
While [l6/18]computers offer these conveniences to consumers, they have many advantages for sellers too. Electronic cash registers can do much more than simply ring up sales. They can keep a wide range of records, including who sold what, when, and to whom. This information allows businessmen to keep track of their list of goods by showing which items are being sold and how fast they are moving. At the same time these computers record which hours are busiest and which employees are the most efficient, allowing personnel and staffing assignments to be made accordingly. And they also identify preferred customer for promotional campaigns. Numerous other commercial enterprises, from theaters to magazine publishers, from gas and electric utilities to milk processors, bring better and more efficient services to consumers through the use of computers.
16. What does the credit card enable its owner to do?
17. What is true of the cashless society for many Americans?
18. What is this passage mainly about?
选项
A、It’s still on the horizon.
B、It’s far from entering their life.
C、It’s already here with them.
D、It’s only a beautiful dream.
答案
C
解析
本题考查对细节的记忆。根据not on the horizon与it’s already here可得出答案为C。此外,A、B、D含义相近,可一并排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3408866.html
相关试题推荐
[originaltext]WelcometoYellowstoneNationalPark.Beforewebeginournat
[originaltext]WelcometoYellowstoneNationalPark.Beforewebeginournat
[originaltext]WelcometoYellowstoneNationalPark.Beforewebeginournat
[originaltext]Yourco-workershavebeengossipinglessasoflate,andthat
[originaltext](16)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:fatpeopl
[originaltext](16)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:fatpeopl
[originaltext]W:WillyoubehavingThanksgivingathomeorwillyoubegoingt
[originaltext]W:Hey,Mark,couldyoutellmeaboutthefirstjobyoueverhad?
[originaltext]W:Hey,Mark,couldyoutellmeaboutthefirstjobyoueverhad?
[originaltext](5)WhileflyinghighabovetheEarth’ssurface,jetfighter
随机试题
Americansocietyisnotnap(午睡)friendly.Infact,saysDavidDinges,asle
Theparentsfailedinpersuadinghimtotaketheexam.A、父母失败了,说服他去参加考试。B、父母没能说服
Thesocialeffectsofjob-sharingarelikelytobebeneficial,sinceitatte
[originaltext]Goodevening.YouarelisteningtoPopWorldofBCDInternati
[originaltext]W:Hey,Tom,what’sthatyou’rereading?M:It’sletterfromafact
高层建筑转换层的结构设计,下列何种说法是不正确的?()A.转换层结构形式,可
根据我国《植物新品种保护条例》及相关规定,审批机关可以作出实施植物新品种强制许可
城市防洪排涝设施主要有( ),属于城市重要的基础设施,在城市规划中,应当将其划
关于工程建设项目设计质量控制内容的要求,下列说法不正确的是()。A.执行国家建
10个月男孩,诊断为"化脓性脑膜炎",经有效抗生素的治疗10天,病情好转,体
最新回复
(
0
)