首页
登录
职称英语
According to two recent research papers, sugar is toxic enough to kill mice a
According to two recent research papers, sugar is toxic enough to kill mice a
游客
2024-01-31
81
管理
问题
According to two recent research papers, sugar is toxic enough to kill mice and is the drug of choice for laboratory rats, which prefer it to cocaine. Now it has been called " the most dangerous drug of this time" by Paul van der Velpent, head of Amsterdam’s health service. Velpent called for government restrictions on sugar in food and a ban on soft drinks in schools. An anti-sugar movement is emerging. Endocrinologist Dr Robert Lustig’s lecture, Sugar: The Bitter Truth, has picked up four million views on YouTube. The latest National Diet and Nutrition Survey shows all age groups exceeded the recommended 11% of energy coming from sugars added to foods. For children aged between 11 and 18 the mean intake was 15. 3%. Since the survey is self-reported it is likely that most people underestimate their intake.
Why are we eating more? We like sugar and manufacturers have made some foods sweeter. An analysis found that Hovis wholemeal bread had doubled in sugar content between 1978 and 2013. A meta-analysis paper (that combines the results of studies) published this year found that increased intake of sugar led to weight gain. It also showed that children who had one sugary drink a day were 55% more likely to be overweight than those who did not. An accompanying editorial argued that sugar interferes with metabolic processes that protect against diabetes and heart attacks.
Another study found that replacing 5% of calories from saturated fat with calories from sugars or other high-glycogenic-index carbohydrates increased the rate of heart attacks by 33%. A Princeton Review study found that rats experienced changes to the dopamine and opioid receptors in their brains after being flooded with sugar. This made them sugar-dependent. The authors queried whether adults could also develop a dependency.
Whatever the conclusion, it is worth cutting down on sugar. Be aware of how much your food contains. Fat-free products often have high sugar levels to make them tasty, so try to avoid them. More sleep will also make you less likely to crave sugar. Recommended limits are 50g a day in a 2 000-calorie diet. A teaspoon is 4g. So now you know. [br] Why is an anti-sugar movement emerging?
选项
A、Sugar improves metabolic processes that protect against diabetes and heart attacks.
B、Manufactures produce much sweeter food, which lead to people’s growing love for sugar.
C、An excess of sugar provides excessive energy, which is not useful.
D、People who eat more sugar are more likely to be overweight.
答案
D
解析
虽然anti-sugar movement在文章第一段提及,但其兴起的原因需要结合第一段和第二段来寻找。A选项表述错误。根据文章第二段最后一句An accompanying editorial argued that sugar interferes with metabolic processes…,糖分会干扰代谢过程,而A选项指出糖分会促进代谢过程。B选项是强加因果,文章并未对人们喜欢吃糖和制造商生产更多甜食的因果关系进行表述,更何况,该表述也不是抵制糖的运动的原因。C选项是无中生有,文章未对多余的能量的作用进行描述。所以根据排除法可以选出正确答案D,D也在文章第二段有对应的描述。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3408674.html
相关试题推荐
Researchershaveidentified1.4millionanimalspeciessofar—andmillionsr
Researchershaveidentified1.4millionanimalspeciessofar—andmillionsr
Researchershaveidentified1.4millionanimalspeciessofar—andmillionsr
Researchershaveidentified1.4millionanimalspeciessofar—andmillionsr
Researchershaveidentified1.4millionanimalspeciessofar—andmillionsr
Researchershaveidentified1.4millionanimalspeciessofar—andmillionsr
[originaltext][3]Medicalresearchershaveaccusedthemanufacturersofbab
[originaltext][3]Medicalresearchershaveaccusedthemanufacturersofbab
[originaltext][5]/[6]TherecentlyreleasedreportfromtheInternationalAg
[originaltext][5]/[6]TherecentlyreleasedreportfromtheInternationalAg
随机试题
Writeapassageabout150wordsonthefollowingtopic.
Istestanxietydestructive?Canwemaketestanxietyworkforus?Theanswe
Theneedforsolarelectricityisclear.Itissafe,ecologicallysound,eff
He____________(为了谎话而内疚),sohewenttoapologizetoher.wasguiltyabout/forhav
说明:假定你是公司职员李明,给你的部门经理Sam写一张请假条。时间:3月19日1.最近经常感到头疼,想请假一天去医院做检查;2.本周工作已基本完成;3.
《出版管理条例》规定,境外委托印刷或者复制的出版物的内容,应当经( )审核。A
脑部的血液供应来自两个动脉系统,即___________动脉系统和椎-基底动脉系
现金流量图有其习惯的表式方法,主要表现在()。A:用一水平线表示时间,将该水平
地西泮的代谢产物包括A.劳拉西泮B.氟西泮C.去甲地西泮和硝西泮D.硝西泮和奥沙
对写字楼在建工程进行估价,适用的估价方法有()。A、市场法 B、成本法 C、
最新回复
(
0
)