首页
登录
职称英语
[originaltext] An extraordinary tree frog thought to have died out more than
[originaltext] An extraordinary tree frog thought to have died out more than
游客
2024-01-30
65
管理
问题
An extraordinary tree frog thought to have died out more than a century ago has been rediscovered in India The discovery was made by renowned Indian biologist Sathyabhama Das Biju and a team of scientists, in the jungles of north-eastern India. It is hoped the frogs might now be found across a wide area, from China to Thailand. Studies of the frog have also led scientists to reclassify it as an entirely new species.
The newly uncovered frogs were first found by accident in 2007, during a search for other animals. Although the frogs have since been found in significant numbers, [2]they are far from safe, Mr. Biju warned, with tropical forests being cut down at alarming rates to make way for agriculture and human settlements.
1 Where were the tree frog found?
2 What threatens the existence of the tree frog?
选项
A、In a tropical rain forest in China.
B、In a tropical rain forest in India.
C、In a tropical wetland in India.
D、In a tropical wetland in Thailand.
答案
B
解析
题目询问在哪找到树蛙。新闻前段提到,印度著名生物学家Sathyabhama Das Biju和一组科学家小队在印度东北部的丛林里(in the jungles of north-eastern India)发现这种树蛙,B“在印度热带雨林地区”与原文最接近,为本题答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3407645.html
相关试题推荐
[originaltext](5)TheEguptiangovernmenthasannouncedplanstobuildane
[originaltext](2)Atrainingexercisewillinvolvemorethan900Britishfo
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]ItwasanItalianinventorwhocreatedthefirstwirelessdev
[originaltext]Inancienttimes,manypeoplebelievedtheearthwasaflatd
[originaltext]Asyouknow,therearetoomanystudentstodaywhoistrying
[originaltext]Asyouknow,therearetoomanystudentstodaywhoistrying
[originaltext]M:Hi,Angela!Welcomeback!How’syourtriptotheStates?W:Ve
[originaltext]M:Hi,Angela!Welcomeback!How’syourtriptotheStates?W:Ve
随机试题
Continuous(连续的)paininthehead.[br]Conditionofaperson’sbodyorMind.G一个人
Readthetextbelowabouttheuseofgold.ChoosethecorrectwordfromA,B,C
[originaltext]W:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinner,Mr.As
[originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowyouareoneofthewomentaxidriversin
(1)Askedwhatjobtheywouldtakeiftheycouldhaveany,peopleunleashth
AustralianminingentrepreneurClivePalmeronTuesdayunveiledblueprintsf
关于故意的认识内容,下列选项中正确的是( )。A.成立受贿罪,要求行为人认识到
含生物碱类有效成分常以下列哪组辅料炮制以增强药效A.酒、醋B.生姜汁、食盐水C.
产品责任是( )因该产品的缺陷致使消费者遭受损失时应承担的经济赔偿责任。
施工平面图的内容有()。A.主要结构物平面位置 B.施工防排水临时设施 C
最新回复
(
0
)