首页
登录
职称英语
Shoppers on Black Friday, the traditional start of the holiday shopping seas
Shoppers on Black Friday, the traditional start of the holiday shopping seas
游客
2024-01-30
55
管理
问题
Shoppers on Black Friday, the traditional start of the holiday shopping season in America, are notoriously (声名狼藉的) aggressive. Some even start queuing outside stores before dawn to be the first to lay their hands on heavily discounted goods. Last year destructively violent bargain-hunters in the suburbs of New York City trampled (踩踏) a Wal-Mart employee to death. Despite the madness at many stores, however, the recession appears to have accelerated the pace at which shoppers are abandoning bricks and mortar (灰浆) in favour of online retailers—e-tailers.
E-commerce holds particular appeal in poor times as it enables people to compare prices across retailers quickly and easily. Buyers can sometimes avoid local sales taxes online, and shipping is often free. No wonder, then, that online shopping continues to grow even as the offline sort shrinks.
The shift in spending to the internet is good news for companies like P&G that lack retail outlets of their own. But it is a big concern for brick-and-mortar retailers, whose prices are often higher than those of e-tailers, since they must bear the extra expense of running stores.
The most obvious response to the growth of e-tailing is for conventional retailers to redouble their own efforts online. The online arms of big retailers are performing well, on the whole.
The concept of "multichannel" shopping, where people can buy the same items from the same retailer in several different ways, is gaining ground, and retailers are trying to encourage users of one channel to try another.
Retailers are also trying to make shopping seem fun and exciting to act against the recession. One common method is to set up "pop-up" stores, which appear for a short time before vanishing again, to develop a sense of novelty and urgency.
Stores are also trying to lure customers by offering services that are not available online. Best Buy, a consumer-electronics retailer, has started selling music lessons along with its musical instruments. Lululemon athletica, which sells sports clothes, offers free yoga classes. The idea is to bring people back to its shops regularly, increasing the likelihood that they will develop the habit of shopping there. [br] Why does the author say the recession has accelerated the pace of online shopping?
选项
A、Because shoppers are aggressive when shopping at brick-and-mortar stores.
B、Because online shopping allows people to look for cheaper goods more easily.
C、Because the sales of brick-and-mortar shops shrink during economic recession.
D、Because the same item is definitely cheaper when it is sold online.
答案
B
解析
第1段最后一句提到经济衰退加速了人们在网上购物的步伐,而第2段首句中as之后的内容则明确表示网店受到青睐的原因,即能够让人们更便捷地对价格进行比较。言下之意是说,在经济困难时期,在网上更容易买到便宜的东西,B意思符合,为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3407126.html
相关试题推荐
SHOPPINGforsaladinsupermarketsistooeasy.Abagofready-washedvegeta
SHOPPINGforsaladinsupermarketsistooeasy.Abagofready-washedvegeta
SHOPPINGforsaladinsupermarketsistooeasy.Abagofready-washedvegeta
SHOPPINGforsaladinsupermarketsistooeasy.Abagofready-washedvegeta
SHOPPINGforsaladinsupermarketsistooeasy.Abagofready-washedvegeta
SHOPPINGforsaladinsupermarketsistooeasy.Abagofready-washedvegeta
Somepeoplesaythetraditionalcalendarof180daysnolongermeetsthenee
Somepeoplesaythetraditionalcalendarof180daysnolongermeetsthenee
Somepeoplesaythetraditionalcalendarof180daysnolongermeetsthenee
[originaltext]HundredsofresidentsandholidaymakersalongsouthernAustra
随机试题
Forreasonsyettobefullyunderstood,oneoutoftenhumanbeingsinthew
Commutershavea40percentgreaterriskofendingupdivorced,accordingt
Itiscommonlyheldthatdrinkingmoderateamountsofalcoholcanreducethe
[originaltext]M:Hi,Susan.Wherewereyouatlunchtime?Iwassavingaseatf
某公路工程施工组织设计(其中包含如图4-1所示的单代号网络计划),在开工之前由施
在我国抗震设计工作中,“小震”表示的地震烈度含义为( )。A.比基本烈度低二度
正常人在肝合成血浆蛋白质,量最多的是A.纤维蛋白原 B.凝血酶原 C.清蛋白
脚手架定期检查的主要项目不包括( )。 A、杆件的设置和连接是否符合要求
旅行社经营管理应坚持的原则有()。A.综合性 B.灵活性 C.导向性
根据《人民防空法》,不属于重要的经济目标的是()。(2011年真题)A.工
最新回复
(
0
)