首页
登录
职称英语
The report says America’s urbanization will continue to be the most signific
The report says America’s urbanization will continue to be the most signific
游客
2024-01-28
62
管理
问题
The report says America’s urbanization will continue to be the most significant issue affecting the industry, as cities across the country imitate the walkability and transit-oriented development making cities like New York and San Francisco so successful.
As smaller cities copy the model of these "24-hour cities", more affordable versions of these places will be created. The report refers to this as the coming of the "18-hour city", and uses the term to refer to cities like Houston, Austin, Charlotte, and Nashville, which are "positioning themselves as highly competitive, in terms of livability, employment offerings, and recreational and cultural facilities".
Another trend that looks significant in 2015 is that America’s largest population group, Millennials (千禧一代), will continue to put off buying a house. Apartments will retain their appeal for a while for Millennials, haunted by what happened to home-owning parents.
This trend will continue into the 2020s, the report projects. After that, survey respondents disagree over whether this generation will follow in their parents’ footsteps, moving to the suburbs to raise families, or will choose to remain in the city center.
Another issue affecting real estate in the coming year will be America’s failing infrastructure. Most roads, bridges, transit, water systems, the electric grid, and communications networks were installed 50 to 100 years ago, and they are largely taken for granted until they fail.
The report’s writers state that America’s failure to invest in infrastructure impacts not only the health of the real-estate market, but also our ability to remain globally competitive.
Apart from the specific trends highlighted above, which cause some investors to worry, the report portrays an overall optimism borne by the recent healthy real-estate "upcycle" and improving economy. Seventy-four percent of the respondents surveyed report a "good to excellent" expectation of real-estate profitability in 2015. While excessive optimism can promote bad investment patterns, resulting in a real-estate "bubble", the report’s writers downplay that potential outcome in that it has not yet occurred. [br] Why are Millennials reluctant to buy a house?
选项
A、They can only afford small apartments.
B、The house prices are currently too high.
C、Their parents’ bad experience still haunts them.
D、They feel attached to the suburban environment.
答案
C
解析
细节题。第四段第二句指出,公寓对他们的吸引力将保持一段时间,因为他们被发生在他们已买了房的父母身上的事情所困扰。C项与原文相符,故答案为C。原文未涉及他们是否支付得起小公寓,故排除A项。原文未涉及房价太高的话题,故排除B项。D项原文未提及,故排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3401493.html
相关试题推荐
Backintheday,agoodreportcardearnedyouaparentalpatontheback,b
Backintheday,agoodreportcardearnedyouaparentalpatontheback,b
Backintheday,agoodreportcardearnedyouaparentalpatontheback,b
Backintheday,agoodreportcardearnedyouaparentalpatontheback,b
Backintheday,agoodreportcardearnedyouaparentalpatontheback,b
[originaltext]M:TheRepublicanPartyinAmericaisopposingstemcellresearch
TheEndofAIDS?[A]OnJune5th1981America’sCentres
TheEndofAIDS?[A]OnJune5th1981America’sCentres
TheEndofAIDS?[A]OnJune5th1981America’sCentres
TheEndofAIDS?[A]OnJune5th1981America’sCentres
随机试题
[originaltext]Interviewer(W)Mr.Smith(M)Now,listentoPartOneofthei
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
A.benefitsB.differentC.eventuallyD.instrumentsE.movingF.multipl
Innocircumstancesshouldpoliceuse(violent)______againstdemonstrators.violen
Thestudentshavebeenworking______foryearsforthepublicexamination.A、rea
试述21世纪的教师应具备哪些素养,并结合实际谈谈如何提高教师的素养。
某设备工程公司承担了设备工程的设计及主要设备安装任务,主要设备由业主提供。该设备
一种材料的导热系数的大小,与下列哪一条有关?( )A.材料的厚度 B.材料的
程序管制中航空器的位置信息来自( )。A.航空器驾驶员报告 B.空管雷达
下列各项中,关于账户和会计科目说法正确的有()。A、两者反映的具体经济内容是相同
最新回复
(
0
)