首页
登录
职称英语
[originaltext] Almost two-thirds of children want their parents to spend more
[originaltext] Almost two-thirds of children want their parents to spend more
游客
2024-01-28
66
管理
问题
Almost two-thirds of children want their parents to spend more time reading to them before bed, and most prefer Mum’s storytelling to Dad’s, researchers said. They conducted a study that showed (7) younger children aged 3-4 were most hungry for more stories, with over three-quarters saying they wished their parents read to them more often. More than half of all children aged 3-8 said story time was their favorite pastime with their parents. “The results of our research confirm the traditional activity of storytelling continues to be a powerful learning and emotional resource in children’s lives,” said child psychologist Richard Wolfsan. Storytelling ranked higher than television or video games among pastimes for kids, and 82 percent said reading a story with their parents helped them sleep better, according to the survey of 500 children aged 3-8. (8) The best storytellers were mothers who used funny voices to illustrate different characters or made their own special sound effects to keep the story moving, researchers said. (9) When Mum and Dad are not at hand, well-known people will do: over 30 percent of children said they would like to hear a bedtime story from Harry Potter star Daniel Radcliff, with teen idols Zac Efron, Miley Cyrus and Emma Watson trailing close behind. “It can be very difficult for parents to find the time to read with their children, but (10) these moments can help build strong bonds and play an important part in their children’s development,” said Wolfsan.
7. What does the research show?
8. Why do children like Mum’s storytelling most?
9. Besides Mum and Dad, who is the children’s second choice for storytelling?
10. According to the passage, what advantage can storytelling offer?
选项
A、It helps strengthen the relationship between parents and children.
B、It does good to the cultivation of children’s imagination.
C、It plays a decisive role in the process of children’s growth.
D、It’s an important medium for children to accumulate knowledge.
答案
A
解析
事实细节题。文中讲到父母很难有时间给孩子讲故事,但给孩子讲故事可以增强父母与孩子之间的紧密联系。故本题答案为 A。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3401107.html
相关试题推荐
[originaltext]Whenyougotoacollegeorhighschoolsportsevent,youcan
[originaltext]Whenyougotoacollegeorhighschoolsportsevent,youcan
[originaltext]TelephonebooksintheUnitedStateshavewhite,blueandyell
[originaltext]TelephonebooksintheUnitedStateshavewhite,blueandyell
[originaltext]Criticismofresearchlaysasignificantfoundationforfuture
[originaltext]W:Interestedinthisbook?Thisisourbestsellerthisweek.M:
[originaltext]W:SothisistheInternet?M:Well,it’stheWorldWideWeb,whi
[originaltext]W:SothisistheInternet?M:Well,it’stheWorldWideWeb,whi
[originaltext]Morethan22millionpeoplewholiveintheUniteStatedon’t
[originaltext]Morethan22millionpeoplewholiveintheUniteStatedon’t
随机试题
Whohasgotapencil?[originaltext]M:Excuseme,LiPing.MayIborrowyourpen
Ensuringaccesstoqualitybasiceducationiscriticalforremovingchildren
【B1】[br]【B8】[originaltext]Asummaryofthephysicalandchemicalnatureofli
If[img]2011q3/ct_egmatqm_egmatqchoose_0454_201121[/img]forallnumbersq,r,s
TheOriginsofPlantandAnimalDomesticationP1:Plantandanimaldomestication
[originaltext]M:Hello,ProfessorJohnson.W:Hello,Tony,sowhatshallwewor
近代密码学认为,一个密码仅当它能经得起()时才是可取的。A.已知明文攻击 B
根据《深圳证券交易所创业板上市公司重大资产重组审核规则》,下列关于审核机构审核的
斯巴达克人为了提高后代的战斗力,对新生婴儿都要进行身体素质测试。他们把出生的婴儿
B该题有两种法。 方法一:对比法。 把图示等腰三角形单元体与纯剪切应力状态对比。把两个直角边看作是纯剪切应力状态中单元体的两个边,则σ和τ所在截面就相当于
最新回复
(
0
)