首页
登录
职称英语
[originaltext] (16)Not long ago, many people believed that babies only want
[originaltext] (16)Not long ago, many people believed that babies only want
游客
2024-01-28
56
管理
问题
(16)Not long ago, many people believed that babies only wanted food and to be kept warm and dry. Some people thought babies were not able to learn things until they were five or six months old. Yet doctors in the United States say babies begin learning on their first day of life. Research scientists note that babies are strongly influenced by their environment. They say a baby will smile if her mother does something the baby likes.(17)A baby learns to get the best care possible by smiling to please her mother or other caregiver. This is how babies learn to connect and communicate with other people. The American researchers say this ability to learn exists in a baby even before birth. They say newborn babies can recognize and understand sounds they heard while they were still developing inside their mothers.(18)A new study in California says the first three years of a child’s life are important for all later development. Experts from the study say mothers can strongly influence social development and language skills in their children in these three years.(19)Another study suggests that low birth weight babies with no evidence of disability may be more likely than other children to have physical and mental problems. The study found that the young people with low birth weight often had more problems with movement skills than others. These problems were more common among males, those with injured nerve tissue in the brain and those who had been given oxygen supplies for days as a baby.
16. What did people think of babies in the past?
17. How do babies learn to communicate with others?
18. What does the study in California show?
19. What does the speaker say about underweight babies?
选项
A、Mothers are more influential than other caregivers.
B、What children learn in the first three years influences their later development.
C、Communicative ability is inherited from parents.
D、Social development is critical for children’s future.
答案
B
解析
事实细节题。本题问的是加利福尼亚州的研究表明了什么。短文中提到,加利福尼亚州的一项新研究表明,孩子一生中最初的三年对他们未来的发展至关重要。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3400585.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Doyouthinkfamilieshavechangedmuchinthelast50years?
[originaltext]W:Doyouthinkfamilieshavechangedmuchinthelast50years?
[originaltext]W:Doyouthinkfamilieshavechangedmuchinthelast50years?
[originaltext]AdeafandblindwomanfromAustraliahasbecomethefirstpe
[originaltext]Anewstudysaysawidely-usedinsecticideisdamagingwildb
[originaltext]Everyday,peoplecomeintocontactwiththousandsofchemica
[originaltext]Yourco-workershavebeengossipinglessasoflate,andthat
[originaltext]Yourco-workershavebeengossipinglessasoflate,andthat
[originaltext]Yourco-workershavebeengossipinglessasoflate,andthat
[originaltext](16)Thereisprobablynoareaofhumanactivityinwhichour
随机试题
Thereisa______differenceinmeaningbetweenthewords"surroundings"and"en
Thereportmanagedtogetan______interviewwiththePrimeMinister.A、extinctB、
ForwhatreasondidthePuritansamongthefirstimmigrantscometoAmericafrom
[originaltext]W:Whataday!I’mexhausted.M:Well,it’snotoveryet.W:Yeah
StockpiledPesticidesHarmingAfricanPeople’sEnvironmentVast
【S1】[br]【S3】later→latterlater意为“后来的;更新近的”,latter意为“后者;第二个”。故根据文意,将later改为latt
根据《建设工程价款结算暂行办法》规定,工程款为700万的核对时间为从接到竣工结算
属于麻醉药品应控制使用的镇咳药是A:福尔可定 B:可待因 C:苯丙哌林 D
关于城市燃气管网布置的原则,正确的有( )。A.燃气管不能在地下穿过房间 B
某药店经营的“×××皮炎平”为非处方药、外用药品、复方制剂(含有利尿剂醋酸地塞米
最新回复
(
0
)