首页
登录
职称英语
[originaltext] Generalising about education in the United States involves so
[originaltext] Generalising about education in the United States involves so
游客
2024-01-28
76
管理
问题
Generalising about education in the United States involves some hazard because education is decentralised and standards vary from place to place. What is more, diversity is the hallmark of American education.
Education is largely a public function in America, but religious and private institutions do sponsor schools. These private schools, particularly in the primary and secondary field, are now enjoying a resurgence.
Most children in America begin school in a kindergarten class at age 5. This follows with eight years of primary education, then four years of high school. Education is compulsory until about age 16. The existence of large minorities, many with a primary language other than English, complicates the educational process. Many Americans do not believe that their school standards are high enough. The high rate of functional illiteracy gives credence to this charge.
Higher education in America is widespread with about 1,800 post-secondary institutions. These include two-year community colleges, four-year undergraduate colleges and universities, and many schools which have extensive graduate programmes. Some schools are privately funded, but most receive the bulk of their funding from public sources. There is a great range of quality between higher educational institutions and, some universities have outstanding academic records.
These quality differences may be overemphasised for many non-prestige schools have excellent programmes. In the long run, the individual determines the education he gets.
Questions 16 to 19 are based on the passage you have just heard.
16. Why is generalising about American education so difficult?
17. Where do most American schools obtain their funding?
18. Why do minorities create an educational problem in America?
19. What is the safe generalisation about quality in American higher education?
选项
A、Prestige schools may not be better.
B、The quality is about the same in every school.
C、Prestige schools are always the best.
D、In a good school the students always learn more.
答案
A
解析
选项中的Prestige,better和quality表明,本题可能与学校的教学质量有关。由短文中提到的These quality differences…many non-prestige schools have excellent programmes可知,有名气的大学不一定就更好(may not be better),故答案为A)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3400536.html
相关试题推荐
Weallknowthereexistsagreatvoid(空白)inthepubliceducationalsystem
Weallknowthereexistsagreatvoid(空白)inthepubliceducationalsystem
Weallknowthereexistsagreatvoid(空白)inthepubliceducationalsystem
Weallknowthereexistsagreatvoid(空白)inthepubliceducationalsystem
Weallknowthereexistsagreatvoid(空白)inthepubliceducationalsystem
Variousstudieshaveshownthatincreasedspendingoneducationhasnotled
Variousstudieshaveshownthatincreasedspendingoneducationhasnotled
Asasocietywemightwanttorethinkthetimeandmoneyspentoneducation,
Asasocietywemightwanttorethinkthetimeandmoneyspentoneducation,
Asasocietywemightwanttorethinkthetimeandmoneyspentoneducation,
随机试题
"ITisanevilinfluenceontheyouthofourcountry."Apoliticiancondemni
PeopleworldwidecelebrateNewYearindifferentways.InLatinAmerica,peo
SentHomeforNotWearingHeels,SheIgnitedaBritishRebellionA)LONDON—W
PassageOne[br]SelectandwritedownatleastFOURnaturalobjectstheTim
IfIwerenottogivealecturenextweek,I(go)______tothefilmalready.wou
B
对于高风险客户或者高风险账户持有人,金融机构应当了解其()。A.经营状况
以下企业年金领取的说法正确的有( )。A.员工在达到国家规定的退休年龄时,可以
申请资产管理业务试点资格的期货公司,应具备的条件包括()。A.净资本不低于人民
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)