首页
登录
职称英语
[originaltext] Here’s a parable of two young children and a white-bearded wis
[originaltext] Here’s a parable of two young children and a white-bearded wis
游客
2024-01-27
66
管理
问题
Here’s a parable of two young children and a white-bearded wise man that lived alone in the mountains. (16)The man was highly respected by the local residents: however, the two young children just shrugged it off. One day, (17)the kids, intending to test this man, decided to play a joke on him to see his so-called wisdom. This was their marvelous plan. They would catch a small bird, put their hands behind their back and ask the man if the bird was dead or alive. If the wise man says the bird is alive, they will crush it. If the wise man says it is dead, they can let it live. So having captured the bird they went to the mountains to find the wise man. When they finally came across him, one of the youngsters laughed and asked, "Hi, wise man, can you tell us whether the bird I am holding in my hands is dead or alive?" (18)To their surprise, the wise man just smiled and responded, "Young boys, the future of the bird is in your hands." There are many extremely smart people around that can grasp many issues at once. Perhaps the guy sitting next to you always mentions something that you didn’t think about or something that at the last minute made you change your mind about the resolution of a case under discussion. (19)So be ethical, be respectful, be smart and it is your opportunity to really make a difference in the world.
16. What did the children think of the man?
17. What was the purpose of the children’s plan?
18. What does the man’s response imply?
19. What lesson does the parable tell us?
选项
A、A person should learn to be moral and respectful.
B、A wise man can’t always be wise.
C、People around are much smarter than us.
D、Children often make stupid behavior.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3399873.html
相关试题推荐
[originaltext]Manyayoungpersontellsmehewantstobeawriter.Ialwaysen
[originaltext]TeenagerswhodobetterthanexpectedintheirA-levelshavel
[originaltext]TeenagerswhodobetterthanexpectedintheirA-levelshavel
[originaltext]TeenagerswhodobetterthanexpectedintheirA-levelshavel
[originaltext]Birdsspendsomuchtimesmoothing,cleaningandarrangingth
[originaltext]Crazeddoggyparentswilleagerlytellyouthattheirdogsare
[originaltext]Crazeddoggyparentswilleagerlytellyouthattheirdogsare
[originaltext]Here’saparableoftwoyoungchildrenandawhite-beardedwis
[originaltext]M:I’vebeenwaitinghereintheconferenceroomfortenminutes
[originaltext]M:I’vebeenwaitinghereintheconferenceroomfortenminutes
随机试题
Readthetextbelowaboutpersonalbranding.Choosethebestwordorphr
BaronHansHeinrichThyssenBomemizsahasthefinestprivateartcollection
PASSAGETWOInakayak.根据题干关键词定位至第四段。该段第一句先用问句引出作者所采取的解决方式,第二句提到,充气皮划艇便于携带,可以像行李一
JazzisAmerica’scontributiontopopularmusic.(1)______classicalmusic,w
Whichofthefollowinginfinitives(不定式)expressesREASON?A、Hesearchedtheroomo
Ittookalotofimaginationtocomeupwithsuchan______plan.A、brightB、clev
在环境较为不确定时,内部组织比较松散,决策权力分散并且权力层级不明确,组织结构设
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
(____)及以上开关柜内的穿柜套管、触头盒应采用双屏蔽结构,其等电位连线(均压
作为不可再生的稀缺资源,耕地一旦被占用,即便补充或补划数量质量相当的耕地,也会改
最新回复
(
0
)