首页
登录
职称英语
[originaltext] My father woke me up early one morning when I was fourteen, a
[originaltext] My father woke me up early one morning when I was fourteen, a
游客
2024-01-27
42
管理
问题
My father woke me up early one morning when I was fourteen, and announced "Get up! You are going with me to cut grass." I felt proud and excited, because my father thought I was responsible enough to help him in his business. Still, that first day was very hard. From sunrise to sunset, my father, my younger brother and I cut and trimmed very large yards in a well-to-do part of the city. By the end of the day, I was exhausted, but I felt good. I had put in a hard day’s labor and had earned six dollars. One day, my father spotted some leaves I had missed cutting, and pulled me aside.[24]"Cut that section again," he said firmly, "and don’t make me have to tell you to do it again." The message was clear. Today, I stress the importance of doing a .job right the first time. Every job I have held, from cutting lawns to washing dishes to working a machine on the construction site, I have learned something that helps me in my next job. If you work hard enough, you can learn from any job you do.
23. How did the speaker feel when his father asked him to help cut grass?
24. What did his father do when the speaker missed cutting some leaves?
25. What did the speaker want to tell us in this passage?
选项
A、One can benefit a lot from working with his father.
B、Manual laborers shouldn’t be looked down upon.
C、One should always do his job earnestly.
D、Teenagers tend to be careless.
答案
C
解析
题目询问在这篇文章中作者想要告诉我们什么。本题关键在于抓听“我强调一次性把一项工作做好的重要性。”这是作者从割草这件事中总结出的经验教训。选项C(每个人都应该一贯地认真工作)是这句话的同义表达,故选C。文章尾句说,“如果很努力地工作,你就能从你做的任何工作中学到东西”,而不是A项中的“和父亲一起工作”,故干扰项A不正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3398795.html
相关试题推荐
[originaltext]Liverpoolwasonlywell-knownasoneofBritain’slargestpor
[originaltext]Liverpoolwasonlywell-knownasoneofBritain’slargestpor
[originaltext]Liverpoolwasonlywell-knownasoneofBritain’slargestpor
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
[originaltext]Mrs.Joneswasovereighty,butshestilldroveheroldcarlike
[originaltext]Mrs.Joneswasovereighty,butshestilldroveheroldcarlike
随机试题
•Readthearticlebelowaboutcomputers.•Choosethebestworktofilleachgap,
Whenwillthemeetingtakeplace?[img]2010q3/ebecflm_ebfllistv_0481_108[/img][
[originaltext]Hello.I’mJo(e)fromHealthServicesandI’mpleasedtobehere
汉语是中国各民族人民使用的语言,也是联合国的一种官方语言和工作语言。它是世界上使用最多的语言。它的历史可以追溯到六千年前。近年来,全球许多地方都兴起了汉语学习热
CAULK:LEAKAGE::A、water:aqueductB、lubricate:frictionC、press:attachmentD、bani
[originaltext]Sarahhasbeenknockingherselfouttodelivertheworkontime,
A.红霉素 B.青霉素G C.氨基糖苷类抗菌药 D.耐青霉素酶的半合成青霉
与语言,呼吸,心搏强弱有关的气是A.卫气 B.宗气 C.营气 D.
简述小学生品德培养的常用方法。(2009年湖南)
以下关于麻醉药品和精神药品说法不正确的是A.精神药品分为第一类和第二类精神药品
最新回复
(
0
)