首页
登录
职称英语
Argentina (land of silver) was given its name by 16th-century explorers who
Argentina (land of silver) was given its name by 16th-century explorers who
游客
2024-01-25
55
管理
问题
Argentina (land of silver) was given its name by 16th-century explorers who believed the country was rich in silver mines. The hopes of the explorers soon vanished when they discovered that the beautiful silver ornaments (装饰品) worn by the Indians came from distant Peru. Though rich in many resources, the so-called land of silver proved relatively poor in minerals of any kind, but its descriptive name has endured.
When people think of Argentina, the image that comes at once to mind is that of the Gaucho on his horse, riding across the treeless Pampa. The ability of the Gaucho to survive in a hostile land and his skill in mastering the horse and using the animal for his own purposes were extraordinary. Notable, too, were the Gaucho’s special features of character—indifference to material possessions combined with a natural warmth and friendliness. The skull of a cow often served him as a chair, but his strong instinct for hospitality led him to offer a stranger his hut with all the expansiveness of a great gentleman opening his manor (庄园) house. Mounted on his horse, the Gaucho felt himself lord of the world, free to go in any direction he pleased without being subjected to the will of any other person.
The Gaucho became characteristic of the Argentine people. If at first his name conveyed the idea of a tramp (流浪汉) or wild rustic (乡巴佬), it soon came to indicate his positive qualities—his cleverness, fine horsemanship, bravery, loyalty, and generosity. The phrase "to be a gaucho" or "to be very gaucho" soon became phrases of good sense. Today the expression "to make a gauchada" means that one does a favor through friendship, with no thought of personal gain.
The influence of the Gaucho and the impact of his way of life on the habits of future generations of Argentines cannot be overlooked. Many Argentine customs and traditions stem from the way of life of the people of the Pampa. [br] What can we know about the origin of Argentina from the first paragraph?
选项
A、The name was given because the land was rich in silver mines.
B、The explorers gave the land this name by mistake.
C、The explorers were disappointed with the poor resources in Argentina.
D、When the land was discovered, Indians from Peru lived there.
答案
B
解析
事实细节题。根据第1段前两句可知,取这个名字是误会造成的,选项B正确。选项A与第1段最后一句相反。选项C与第1段最后一句的rich in many resources冲突。第2句只提到当地印第安人的饰品来自秘鲁,但并没有指出来自秘鲁的印第安人是否居住在阿根廷,选项D歪曲了原文的意思。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3392794.html
相关试题推荐
[originaltext]Forthreegroupsofexplorersformedbycollegestudentsand
[originaltext]Forthreegroupsofexplorersformedbycollegestudentsand
[originaltext]Forthreegroupsofexplorersformedbycollegestudentsand
[originaltext]Forthreegroupsofexplorersformedbycollegestudentsand
[originaltext]Forthreegroupsofexplorersformedbycollegestudentsand
[originaltext]Forthreegroupsofexplorersformedbycollegestudentsand
Argentina(landofsilver)wasgivenitsnameby16th-centuryexplorerswho
Argentina(landofsilver)wasgivenitsnameby16th-centuryexplorerswho
Argentina(landofsilver)wasgivenitsnameby16th-centuryexplorerswho
Argentina(landofsilver)wasgivenitsnameby16th-centuryexplorerswho
随机试题
你做这样的事难道不感到羞耻吗?Aren’tyouashamedofdoingsuchathing?beashamedfor一般是指“对他人的行
TheAmericanRevolutionwasnotarevolutioninthesenseofaradicalortotal
Wisebuyingisapositivewayinwhichyoucanmakeyourmoneygofurther.T
设{an}与{bn}为两个数列,下列说法正确的是().
求图示电路中的电压U=()V。 A.10 B.25 C.30 D.20
防滑标线的抗滑值应不小于()。A.35BPN B.40BPN C.45BPN
短期国债通常采用()方式发行,到期按照面值进行兑付。A、贴现 B、升水 C
血常规检查指标中提示炎症的是( )。A.红细胞 B.中性粒细胞 C.淋巴细
均质圆柱体半径为R,质量为m,绕关于对纸面垂直的固定水平轴自由转动,初瞬时静止(
根据九部委设计合同的规定,合同文件格式包括( )。A.投标人须知 B.合同协议
最新回复
(
0
)