首页
登录
职称英语
What makes Americans spend nearly half their food dollars on meals away from
What makes Americans spend nearly half their food dollars on meals away from
游客
2024-01-25
60
管理
问题
What makes Americans spend nearly half their food dollars on meals away from home? The answers lie in the way Americans live today. During the first few decades of the twentieth century, canned and other convenience foods freed the family cook from full-time duty at the kitchen range. Then, in the 1940s, work in the wartime defense plants took more women out of the home than ever before, setting the pattern of the working wife and mother.
Today about half of the country’s married women are employed outside the home. But, unless family members pitch in with food preparation, women are not fully liberated from that chore. Instead, many have become, in a sense, prisoners of the completely cooked convenience meals. It is easier to pick up a bucket of fried chicken on the way home from work or take the family out for pizzas or burgers than to start opening cans or heating up frozen dinners after a long, hard day.
Also, the rising divorce rate means that there are more single working parents with children to feed. And many young adults and elderly people, as well as unmarried and divorced mature people, have been alone rather than as part of a family unit and don’t want to bother cooking for one.
Fast food is appealing because it is fast, it doesn’t require any dressing up, it offers a "fun" break in the daily routine, and the expense of money seems small. It can be eaten in the car—sometimes picked up at a drive-in window without even getting out—or on the run. Even if it is brought home to eat, there will never be any dirty dishes to wash because of the handy disposable wrappings. Children, especially, love fast food because it is finger food, no struggling with knives and forks, no annoying instructions from adults about table manners. [br] According to the passage, a drive-in window is _____.
选项
A、a car window from which you can see the driver
B、a window in the restaurant from which you get your takeout in the car
C、a place where you can buy unprepared food back home to cook
D、an entrance where you return the used plates after eating
答案
B
解析
词义推断题。从文中最后一段第2句中的without even getting out可以推断出,drive-in window是一个不用下车就能买到快餐食品的地方。本题最具干扰性的是选项C,但是原文中提到在车上吃的快餐应该是已经做好的,选项C中的unprepared food back home to cook与原文正好相反,由此可判断选项C不正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3392647.html
相关试题推荐
SophyBrentcametovisitmenearlyeveryday.Shemademefeeluneasymost
SophyBrentcametovisitmenearlyeveryday.Shemademefeeluneasymost
SophyBrentcametovisitmenearlyeveryday.Shemademefeeluneasymost
SophyBrentcametovisitmenearlyeveryday.Shemademefeeluneasymost
SophyBrentcametovisitmenearlyeveryday.Shemademefeeluneasymost
SophyBrentcametovisitmenearlyeveryday.Shemademefeeluneasymost
Oneinsix.Believeitornot,that’sthenumberofAmericanswhostrugglewi
Oneinsix.Believeitornot,that’sthenumberofAmericanswhostrugglewi
Oneinsix.Believeitornot,that’sthenumberofAmericanswhostrugglewi
Oneinsix.Believeitornot,that’sthenumberofAmericanswhostrugglewi
随机试题
Tomorroweveningabout20millionAmericanswillbeshown,ontheirtelevisio
TheInternetandcellphonesarebringingpeopletogether,not【C1】________us
Researchintothematerialcultureofanationisofgreatimportancebecause__
DietingDietingisoneofthosethingsthatiscomplet
[originaltext]M:Hi,Katia,welcometoourprogram.(12)Todaywearespeaking
【B1】[br]【B6】[originaltext]Students’pressuresometimescomesfromtheirp
共用题干 早产儿,生后16小时,第二产程延长,吸引器助产,出生时窒息2分钟,复
公开上市公司中,管理当局通常要求内部审计人员参与检查公开的或内部使用的季度财务报
凡在离地(坠落高度基准面)(C)m以上的地点进行的工作,都应视作高处作业。(A)
某企业的A部门撤销某个职位,需要为该职位人员重新安排工作,而B部门却在企业外部招
最新回复
(
0
)