首页
登录
职称英语
[originaltext] In my line of work, I receive a lot of e-mails. I also send a
[originaltext] In my line of work, I receive a lot of e-mails. I also send a
游客
2024-01-24
71
管理
问题
In my line of work, I receive a lot of e-mails. I also send a lot of e-mails, though social media and messaging apps have taken over some of the roles from e-mail as a form of communication. (22) E-mail is likely to retain an important role for business communication in the future. Surprisingly though, a lot of companies and organizations lack formal guidelines for e-mailing. As most of you will soon be entering the workforce, I would like to share with you my own rules for e-mailing. If someone sends you an e-mail, reply to them, acknowledging the e-mail. A simple "thank you" lets the sender know that their e-mail has arrived safely, that it has not been lost among what could be fifty other emails that have arrived in your e-mail in box that day. (24) It is not necessary to reply to a mass e-mail sent to numerous recipients. These emails are often informative rather than personalized correspondence requiring a response or action. (23) But it’ s common politeness to respond to a personal message preferably within 24 hours of receiving it.
It’ s also important to use proper English. Just because e-mails are a quick form of communication doesn’ t mean e-mails, especially business e-mails, should be written using informal, shortened forms of words. Think of an e-mail as a letter. Spelling, grammar and punctuation should not be overlooked. (25) And never use capitals to emphasize a word or words in an e-mail. It’ s the same as yelling.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What does the passage say about e-mail?
23. What should one do upon receiving a personalized e-mail?
24. What does the passage say about a mass e-mail?
25. What should one do when writing a business e-mail?
选项
A、It is likely to remain a means of business communication.
B、It is likely to be a competitor of various messaging apps.
C、It will gradually be replaced by social media.
D、It will have to be governed by specific rules.
答案
A
解析
题干问的是关于电子邮件短文中说了什么。短文开头提到,电子邮件很可能会在未来的商业交流中保持重要的地位,故答案为A(它可能依然是商务沟通的一种方式)。B项(它可能是多种即时通信软件的竞争者)、C项(它将逐渐被社交媒体取代)和D项(它将被具体规则所支配)均与原文内容不符,故排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3389017.html
相关试题推荐
[originaltext](3)Fastfood,asitturnsout,isn’tquiteasfastasitused
[originaltext]KellySwisher,anArkansaswoman,escapedinjuryandmanagedt
[originaltext](3)Fastfood,asitturnsout,isn’tquiteasfastasitused
[originaltext]KellySwisher,anArkansaswoman,escapedinjuryandmanagedt
[originaltext]Theworld’slargestaircrafthastakentotheskiesforthefi
[originaltext]Theworld’slargestaircrafthastakentotheskiesforthefi
[originaltext]Theworld’slargestaircrafthastakentotheskiesforthefi
[originaltext]MillionsofbeeshavediedinSouthCarolinaduringaerialins
[originaltext]MillionsofbeeshavediedinSouthCarolinaduringaerialins
[originaltext](1)AmessageinabottlesentouttoseabyaNewHampshireman
随机试题
Inthedevelopmentofone’sintelligence,environmentplays______.[br][origi
WilliamFaulknerwasborninOxford,Miss.Hehad【1】______education,【1】_
A、Sheshotachildonastreet.B、Shelostherlifeforbeingshot.C、Sherecove
在经营责任制中,责、权、利相结合,()是中心。
2016年面试热点:女教师监考猝死,不能只怪“学生冷漠” 面试热点相关
有关月经生理的叙述,错误的是( )A.经血呈暗红色 B.经血全是血液 C月
炮制酒大黄时,每100kg大黄片用黄酒的量是A.5kgB.10kgC.15kgD
肝性脑病患者出现烦躁不安时可使用A.地西泮 B.水合氯醛 C.硫喷妥钠 D
根据统计,电瓶车引发的交通事故占全部交通事故的比例超过40%,引起了国家相关部门
良好的风险报告路径应采取的是( )。A.纵向报送 B.横向报送 C.纵向报
最新回复
(
0
)