首页
登录
职称英语
For thousands of years, people have known that the best way to understand a c
For thousands of years, people have known that the best way to understand a c
游客
2024-01-24
59
管理
问题
For thousands of years, people have known that the best way to understand a concept is to explain it to someone else. "While we teach, we learn," said Roman philosopher Seneca. Now scientists are bringing this ancient wisdom up-to-date. They’ re documenting why teaching is such a fruitful way to learn, and designing innovative ways for young people to engage in instruction.
Researchers have found that students who sign up to tutor others work harder to understand the material, recall it more accurately and apply it more effectively. Student teachers score higher on tests than pupils who’ re learning only for their own sake. But how can children, still learning themselves, teach others? One answer; They can tutor younger kids. Some studies have found that first-born children are more intelligent than their later-born siblings (兄弟姐妹). This suggests their higher IQs result from the time they spend teaching their siblings. Now educators are experimenting with ways to apply this model to academic subjects. They engage college undergraduates to teach computer science to high school students, who in turn instruct middle school students on the topic.
But the most cutting-edge tool under development is the " teachable agent" —a computerized character who learns, tries, makes mistakes and asks questions just like a real-world pupil. Computer scientists have created an animated (动画的) figure called Betty’s Brain, who has been "taught" about environmental science by hundreds of middle school students. Student teachers are motivated to help Betty master certain materials. While preparing to teach, they organize their knowledge and improve their own understanding. And as they explain the information to it, they identify problems in their own thinking.
Feedback from the teachable agents further enhances the tutors’ learning. The agents’ questions compel student tutors to think and explain the materials in different ways, and watching the agent solve problems allows them to see their knowledge put into action.
Above all, it’ s the emotions one experiences in teaching that facilitate learning. Student tutors feel upset when their teachable agents fail, but happy when these virtual pupils succeed as they derive pride and satisfaction from someone else’ s accomplishment. [br] What is the key factor that eases student tutors’ learning?
选项
A、Their sense of responsibility.
B、Their emotional involvement.
C、The learning strategy acquired.
D、The teaching experience gained.
答案
B
解析
细节题。原文最后一段第一句话指出,最重要的是,教学过程中的情感体验促进了学生学习。题干中的ease同义替换了原文最后一段第一句话中的facilitate,两者都有促进的含义。由此可知,促进学习最主要的因素是情感体验,故答案为B。A、C两项原文均未提及,故排除。D项与原文不符,不是教学经验促进了学习,而是那些教学中的沮丧或者开心的情感促进了学习,故排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3388972.html
相关试题推荐
一些学者担心年轻人过分崇尚西方节日,而对中国传统节日的热情逐渐降温。Somescholarsfearthatyoungpeopleadorewes
这天,家人团聚在一起,也会纪念家族的祖先。Onthisday,peoplecometogetherforfamilyreunionandre
对于大多数年轻人来说,结婚意味着独立组建家庭,然而物价的不断上涨使这一切变得越来越困难。Formostyoungpeople,marriagemean
一些学者担心年轻人过分崇尚西方节日,而对中国传统节日的热情逐渐降温。Somescholarsfearthatyoungpeopleadorewes
扇子的用途很广泛,除了能使人凉快之外,还可用于舞蹈、装饰等。Fansareusedwidely.Apartfromcoolingpeople,t
OnJudgingPeoplebyTheirAppearancesForthispart,youare
很多人在选择车牌号码时会不惜花钱去选取他们认为吉利的数字。Manypeoplearewillingtopaymoneyfortheirlice
[originaltext](16)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeople
[originaltext](16)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeople
[originaltext](16)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeople
随机试题
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfin
关于出版社对社外校对的管理,说法错误的是( )。A.必须对社外校对人员进行岗前
某监理单位承担了某网络工程项目全过程的监理工作。在项目实施过程中,发生了如下事件
下面关于喉部疾疾病导致吞咽困难的描述中不正确的是()A.严重喉痛时患
猪苓的功效是A.利水渗湿 B.利尿通淋,健脾 C.利尿通淋,止痛 D
商品房现房销售应具备的条件有()。A.取得土地使用权证书或使用土地的批准文件
制定绿色营销计划时要考虑内外部各种因素的影响。下列影响因素中,属于外部影响因素的
全胃肠外营养时,补充氮(克)和热量(千卡)的比例一般是()。A.1:10~
A.川乌 B.秦艽 C.桑寄生 D.海风藤 E.徐长卿能解蛇毒的药物是
A.与水共研能产生白色乳状液 B.与水共研能产生黄棕色乳状液 C.具强烈持久
最新回复
(
0
)