首页
登录
职称英语
[originaltext] Firefighters responded to a fire Wednesday night at an abando
[originaltext] Firefighters responded to a fire Wednesday night at an abando
游客
2024-01-23
79
管理
问题
Firefighters responded to a fire Wednesday night at an abandoned mall in Heywood. The fire was reported at 9:26 p. m. at an old shopping center on Michigan Avenue near St. Mary’ s Church. Six fire engines, two trucks and two chiefs responded to the scene. Crews had the fire under control in about 45 minutes and managed to contain the fire to its point of origin. (3) There were some people inside the building when the fire broke out, but there were no reports of any injuries. Fire investigators have responded to the scene, but have not yet determined the cause of the fire. Firefighters will remain on the scene until later this morning to ensure that the fire doesn’ t start up again. The shopping mall had not been in use since 2002. (4) In 2014, City Hall developed a plan to knock down the building and replace it with affordable housing. However, the plan was dropped due to lack of funds.
Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.
3. What does the news item say about the fire?
4. What had City Hall planned to do?
选项
A、Recruit and train more firefighters.
B、Pull down the deserted shopping mall.
C、Turn the shopping mall into an amusement park.
D、Find money to renovate the local neighborhood.
答案
B
解析
题干问的是市政厅曾经计划做什么。新闻末尾提到,2014年市政厅制定了一项计划,打算拆除这座建筑并将其改造成经济适用房。但是由于缺乏资金,计划被取消了,故答案为B(拆除废弃的商场)。A项(招募和培训更多的消防员)和D项(募资来修缮当地社区)新闻中均未提及,故排除。C项(把商场改造成游乐园)与新闻内容不符,故排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3388701.html
相关试题推荐
[originaltext]Analyticalskillsareourabilitytounderstandandsolveprob
[originaltext]Analyticalskillsareourabilitytounderstandandsolveprob
[originaltext]Afteratoughworkoutoradayfullofphysicalactivity,it’s
[originaltext]TodayIfoundoutthatSeattledoesn’treallygetthatmuchra
[originaltext]TodayIfoundoutthatSeattledoesn’treallygetthatmuchra
[originaltext]Single-sexeducationcanhaveenormousbenefitsforfemalestu
[originaltext]Romania’swetlandsarecomingbacktolifethankstohelpfrom
[originaltext]Romania’swetlandsarecomingbacktolifethankstohelpfrom
[originaltext]Goodmorning.Intoday’sheadlines,Scotland’stransportminis
[originaltext]Goodmorning.Intoday’sheadlines,Scotland’stransportminis
随机试题
冬天的寒潮到来的时候,南方雾状的天空上变得寒冷而明丽。看上去,蓝得不认识。阳光像锐利的箭一样,冰凉地射过来,在路上走一圈,觉得前额已经被冻得昏起来了。这
Thefollowingchartshowssomeservicesofinsurancecompaniesthatpeopleth
(1)TheBonobosshoponlowerFifthAvenue,inManhattan,sitsinarowoff
IfI(be)______you,Iwouldn’tworryaboutit.were本题考查虚拟语气。if引导的非真实条件状语从句,常用虚拟语气
[originaltext]Sometimesatwork,youfeelangryordistressedandloseyour
About40percentofAmericansthinkofthemselvesasshy,whileonly20perc
[originaltext]M:ICan’tconcentrateonthisfinalreportanylonger.MaybeIsho
[audioFiles]audio_eusm_j01_330(20099)[/audioFiles]A、Shedisagreeswiththeman.
Fears,ingeneral,keepusfromreachingourfullpotential.Fearofsuccess
C直角梯形绕对称轴I旋转后上底形成的圆小于下底形成的圆,因此得到的立体图形应该是一个圆台。
最新回复
(
0
)