首页
登录
职称英语
[originaltext] Parents and teachers will tell you not to worry when applying
[originaltext] Parents and teachers will tell you not to worry when applying
游客
2024-01-23
76
管理
问题
Parents and teachers will tell you not to worry when applying for a place at university, but in the same breath will remind you that it is the most important decision of your life.(19)The first decision is your choice of course. It will depend on what you want to get out of university, what you are good at and what you enjoy. The next decision is where to apply. Aim high but within reason. Do you have the right combination of subjects, and are your expected grades likely to meet entry requirements? The deadline is January 15th. But it is best to submit your application early because universities begin work as soon as forms start rolling in.
(20)The most important part of the application is the much feared personal statement. This is your chance to convey boundless enthusiasm for the subject. So economy of expression is foremost. Omit dull and ineffective generalities and make sure you give concrete examples.
Admissions officers read every personal statement that arrives. It is not convincing if you say you have chosen the subject because you enjoy it.(21)You have to get across what it is about a particular area that has inspired you. They will look for evidence that you have reflected and thought about the subject.
Applicants should be honest. There is no point saying you run marathons, if you are going to be out of breath arriving at the interview on the second floor.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What is the first decision you should make in preparing to apply for a place at university?
20. What is the most important part of the application?
21. What must applicants do in their personal statements?
选项
A、The list of courses studied.
B、The full record of scores.
C、The references from teachers.
D、The personal statement.
答案
D
解析
短文中间提到,申请环节中最重要的部分是个人陈述,故答案为D)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3388510.html
相关试题推荐
Livingwithparentsedgesoutotherlivingarrangementsfor18-to34-year
Livingwithparentsedgesoutotherlivingarrangementsfor18-to34-year
Livingwithparentsedgesoutotherlivingarrangementsfor18-to34-year
[originaltext]ProfessionalsportsareverypopularintheUnitedStates,an
[originaltext]ProfessionalsportsareverypopularintheUnitedStates,an
[originaltext]Scientistshaveobservedthatplantsthemselvesproducemany
[originaltext]Scientistshaveobservedthatplantsthemselvesproducemany
[originaltext]Foryearsithasbeenpossibletosetupcamerastotakepict
[originaltext]Foryearsithasbeenpossibletosetupcamerastotakepict
[originaltext]W:Mr.Hiller,isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
随机试题
OntheislandofGreatBritain,thereareA、fourpoliticaldivisions,England,Sc
甲意图杀死李某,某夜来到李某家院门外,从门缝窥见院内有一黑影在移动,以为是李某,
在风险管理中,通常需要进行风险监测,其目的不包括()。A.消除风险 B.评估
下列关于预应力刚构桥上部构造的说法中,正确的有()。A.刚构桥是由梁式桥跨
在欣赏探戈舞曲风格的作品时,主要应该让学生关注音乐中的哪些要素() A.
纽曼的保健系统模式认为护士协助患者进行康复锻炼是属于( )。A.四级预防 B
简述教育法律规范的类型。
GMP的分解代谢产物是 A.尿酸B.β-丙氨酸C.β-氨基异丁酸D.
下列关于贷款重组方式的说法,错误的是()。A.实务中贷款重组可以有多种方式,各
A.注销注册 B.变更注册 C.重新注册 D.不予注册 E.暂缓注册医师
最新回复
(
0
)