首页
登录
职称英语
[originaltext]The village of Maref in Alaska voted on Tuesday to move to the st
[originaltext]The village of Maref in Alaska voted on Tuesday to move to the st
游客
2024-01-23
74
管理
问题
The village of Maref in Alaska voted on Tuesday to move to the state’s mainland. The move is due to global warming and rising sea levels. Most of the village’s 169 registered voters took part in the town hall meeting. They decided in a vote of 89 to 78 to move from their land on Sarichef Island, near the Arctic Circle. Maref Council Secretary Donna Barr said the vote was largely symbolic. It will be costly financially to the community. “About 15 years ago, they estimated the cost at $180 million. I would figure it’s much higher now,” Barr said. “We don’t see the move happening in our lifetime because of the funding.” The village’s roughly 650 residents have seen warming temperatures melt sea ice and permanently frozen land. This has resulted in houses falling into the water. At least 31 villages in Alaska face “immediate threats” due to climate change, the Government Accountability Office reported in 2009.
Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.
3. What is Maref’s vote on Tuesday about?
4. Why did Donna Barr say they wouldn’t see the plan carried out any time soon?
选项
A、It takes too long a time.
B、It costs too much money.
C、It has to wait for the state’s final approval.
D、It faces strong opposition from many villagers.
答案
B
解析
目的原因题。新闻中提到,Donna Barr说这次投票基本上是象征性的,此举会对社区造成经济损失。15年前,预计搬迁成本是1.8亿美元,现如今的费用只会更高。Barr认为,由于资金问题,这一项目恐怕难以实施。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3388447.html
相关试题推荐
[originaltext]W:(1)I’mtiredofwatchingtelevision.Let’sgotothemoviest
[originaltext]W:(1)I’mtiredofwatchingtelevision.Let’sgotothemoviest
[originaltext]M:Hello,WangLing,goodtoseeyou.W:Hello,LiYang.How’sev
[originaltext]W:(1)I’mtiredofwatchingtelevision.Let’sgotothemoviest
[originaltext]W:Mike,doyouhaveaminute?M:Oh,hi,Cathy.Sure.What’sup?
[originaltext]M:Excuseme,Iwonderifyoucouldhelpme.Thereferencelibrar
[originaltext]M:Excuseme,Iwonderifyoucouldhelpme.Thereferencelibrar
[originaltext]M:Emily,you’reasenioratCityUniversityandyoumustbethin
[originaltext]M:Emily,you’reasenioratCityUniversityandyoumustbethin
[originaltext]M:Emily,you’reasenioratCityUniversityandyoumustbethin
随机试题
MildweatherhasbroughtJapan’smuch-lovedcherrytreesinto(36)______two
BecauseearlyUnitedStateswritersthoughtthatthemarkofgreatliteraturewa
[originaltext]W:Haveyouevervisitedaredwoodforest?Irecentlyhadachanc
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledNever
辅导员在处理与学生家长的关系时,下列不恰当的做法是()A.主动与家长联系,及时
在沪深300股指期货合约到期交割时,根据()计算双方的盈亏金额。A.当日成交价
企业库存控制的绩效评价指标包括()。A:客户满意度 B:库存总成本及相关成本
城市规划信息和技术共享的主要障碍是()。(2018年真题)A.不同系统使用
案例: 社会工作者在社区走访中发现许多中小学生的父母平时因为工作繁忙,无暇顾及
收购人在收购报告书公告后60日内仍未完成相关股份过户手续的,应当立即作出公告,说
最新回复
(
0
)