首页
登录
职称英语
[originaltext] (22)Today’s consumers want beautiful handcrafted objects to
[originaltext] (22)Today’s consumers want beautiful handcrafted objects to
游客
2024-01-23
70
管理
问题
(22)Today’s consumers want beautiful handcrafted objects to wear and to have for their home environment. They prefer something unique and they demand quality. Craftsmen today are meeting this demand. People and homes are showing great change as more and more unique handcrafted items become available.
Handicrafts are big business.(23)No longer does a good craftsman have to work in a job he dislikes all day, and then try to create at night. He has earned his professional status. He is now a respected member of society. Part of the fun of being a craftsman is meeting other craftsmen. They love to share their ideas and materials and help others find markets for their work.
(24)Craftsmen have helped educate consumers to make wise choices. They help them become aware of design and technique. They help them relate their choice to its intended use. They often involve consumers in trying the craft themselves.
When a group of craftsmen expands to include more members, a small craft organization is formed. Such an organization does a lot in training workshops in special media, crafts marketing techniques, crafts fairs and sales, festivals, TV appearances and demonstrations.(25)State art councils help sponsor local arts and crafts festivals which draw crowds of tourist consumers. This boosts the local economy considerably because tourists not only buy crafts, but they also use the restaurants and hotels and other services of the area.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What does the speaker say about today’s consumers?
23. What does the speaker say about good craftsmen in the past?
24. What do craftsmen help consumers do?
25. Why do state art councils help sponsor local arts and crafts festivals?
选项
A、They were proud of their creations.
B、They could only try to create at night.
C、They made great contributions to society.
D、They focused on the quality of their products.
答案
B
解析
短文中提到,优秀的手工艺者不再需要白天做自己不喜欢的工作,而到了晚上才能进行创作了。由此可知,在过去,优秀的手工艺者只能在晚上进行创作,故答案为B)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3388277.html
相关试题推荐
[originaltext]Crazeddoggyparentswilleagerlytellyouthattheirdogsare
[originaltext]Crazeddoggyparentswilleagerlytellyouthattheirdogsare
[originaltext]Crazeddoggyparentswilleagerlytellyouthattheirdogsare
[originaltext]Withitsfastfoodrestaurants,churchesandstripmalls,this
[originaltext]Here’saparableoftwoyoungchildrenandawhite-beardedwis
[originaltext]Here’saparableoftwoyoungchildrenandawhite-beardedwis
[originaltext]W:(12)Howisyourhousehuntinggoing?M:Notverywell.Ihaven
[originaltext]W:(12)Howisyourhousehuntinggoing?M:Notverywell.Ihaven
[originaltext]W:Doyouthinkfamilieshavechangedmuchinthelast50years?
[originaltext]W:Doyouthinkfamilieshavechangedmuchinthelast50years?
随机试题
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessay
Secondhandsmokeisaccountablefor42,000deathsannuallytononsmokersin
Asystematicapproachtothejobhuntandacareerchangeinvolvesknowingw
1995年,出于对回归建筑的艺术本原的考虑,建筑理论家肯尼斯·弗兰姆普敦(Ken
加速度的法定计量单位是()。A.每秒每秒米 B.米平方秒 C.米每平方
除权(息)参考价的计算公式为()。A.(前收盘价+现金红利-配股价格*股份
下列宜用淘洗法处理的药材是A.质地坚硬、水分难渗入的药材B.质地松软、水分易渗入
疑离是变通运用了选择疑问句形成的一种修辞方法。它用两项或多项疑问句并列发问,但不
一个人的吸烟行为是()。A.生产的外部经济 B.生产的外部不经济 C.消费
在我国,班级授课制最早始于() A.清末B.明朝 C.秦朝D.辛
最新回复
(
0
)